Informacija > Privatumo politika

Privatumo politika:

Bendrosios nuostatos:

  • Ši privatumo politika (toliau – Privatumo politika) nustato privatumo sąlygas Jums (toliau svetainės Lankytojas arba Narys) naudojantis interneto Svetaine (www.maistolyga.lt) arba Programėle (MaistoLyga).
  • Šioje Privatumo politikoje naudojama sąvoka „asmens duomenys“ – tai bet kokia informacija, pagal kurią galima identifikuoti jūsų virtualią tapatybę.
  • Asmens duomenys yra el. pašto adresas, gimimo data, buvimo vietos duomenys, taip pat gali būti Jūsų socialinės paskyros vardas bei profilio nuotrauka (priklausomai nuo registracijos Svetainėje arba Programėlėje tipo).
  • Papildomai renkami ir saugomi duomenys: fiziniai, darbo, gyvenimo būdo bei mitybos pasirinkimai, produktų vartojimo istorija.
  • Tvarkydami Jūsų duomenis mes laikomės Bendrojo duomenų apsaugos reglamento, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, taip pat kituose teisės aktuose nustatytų asmens duomenų tvarkymo reikalavimų.
  • Privatumo politika galioja visiems asmenims, apsilankiusiems mūsų Svetainėje arba naudojantiems Programėlę.

Kaip ir kodėl mes tvarkome Jūsų asmeninius duomenis:

  • Pagrindinis tikslas kodėl mes renkame duomenis apie Jūsų virtualią tapatybę - užtikrinti tikslių rezultatų rodymą, suteikti Jums galimybę naudotis suasmenintomis funkcijomis, taip pat turėti asmeninę Nario paskyrą.
  • Bet kokie asmeniniai (ne viešam naudojimui) Jūsų pateikti/įvesti duomenys yra laikomi konfidencialiais.
  • Mes neteikiame jokių asmens duomenų jokiems tretiesiems asmenims ir neviešiname jų be Jūsų sutikimo (išskyrus bendrąją profilio statistiką Svetainėje) arba kai to reikalaujama pagal įstatymų nustatytą tvarką.
  • Jūsų asmeniniai duomenys yra tvarkomi taikant atitinkamas technines ar organizacines priemones, užtikrinant tinkamą duomenų saugumą bei apsaugą nuo netyčinio jų sugadinimo arba praradimo.

Naujienlaiškių ir informacinių pranešimų siuntimas:

  • Registruotiems Nariams periodiškai gali būti siunčiami informaciniai pranešimai (pvz. paskyros registracijos el. pašto adresu).
  • Naujienlaiškių bei informacinių pranešimų siuntimo galima atsisakyti, per asmeninės paskyros nustatymus: www.maistolyga.lt/profilis/pranesimu-nustatymai/

Slapukai („Cookies“):

  • Slapukai - tai maži tekstiniai failai, kuriuose yra saugoma Svetainės ir Programėlės naudojama informacija. Šie failai yra saugomi Jūsų įrenginyje (naršyklėje).
  • Slapukų naudojimas yra būtinas, norint užtikrinti sklandų Svetainės ir Programėlės veikimą. Slapukai leidžia atpažinti naudojamą įrenginį ir įsiminti informaciją, susijusią su asmeniniais pasirinkimais (pvz. Nario paskyros vardą, automatinį prisijungimą prie paskyros ir pan.).

Trečiųjų šalių slapukai:

  • Svetainėje naudojami šių trečiųjų šalių slapukai: Google Analytics, Google AdSense, Facebook, HotJar.
  • Mes naudojame Google, Inc. teikiamą žiniatinklio analizės paslaugą - „Google Analytics“. „Google Analytics“ surinkta informacija yra perduodama ir saugoma Google. Google gali perduoti „Google Analytics“ surinktą informaciją trečiosioms šalims, kai to reikalaujama pagal įstatymą arba kai tos trečiosios šalys tvarko informaciją Google vardu.

Kaip apriboti arba pašalinti slapukus iš savo įrenginio:

  • Jeigu nesutinkate, kad jūsų naršyklėje (įrenginyje) būtų saugomi slapukai – to galite atsisakyti per savo naršyklės (įrenginio) nustatymus.
  • Slapukų išjungimas, modifikavimas arba ištrynimas gali turėti įtakos Svetainės ir Programėlės veikimui ir/arba apriboti mūsų galimybes tinkamai teikti paslaugas Jums.
  • Daugiau informacijos apie tai, kaip pašalinti slapukus, o taip pat kitą naudingą informaciją, susijusią su slapukų naudojimu, galite rasti: http://www.allaboutcookies.org/.
  • Jūs galite pareikalauti, kad mes ištrintume visus apie Jus slapukų pagalba surinktus ir tvarkomus duomenis, kreipdamiesi el. paštu info [@] maistolyga.lt.
  • Tokie duomenys yra ištrinami ne vėliau kaip per 30 dienų nuo prašymo gavimo datos.

Nario paskyros bei duomenų šalinimas:

  • Esant Nario pageidavimui ištrinti paskyrą bei visus su juo susijusius duomenis, reikia: prisijungus prie savo asmeninės Nario paskyros aplankyti sekančią nuorodą ir užpildyti paskyros trynimo užklausos formą: www.maistolyga.lt/pagalba/paskyros-trynimas/.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2022-03-11

Atgal