Recepto > Peržiūra

Daržovių ir ryžių apkepas

Sukūrė narys: Julius.Ad


347 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Cukinija 250 x gramų, tik valgomos dalies
Ilgagrūdžiai baltieji ryžiai, neparuošti 0.3 x puodelis 46g
Morkos 0.3 x vnt, didesnė (72g, tik valgomos dalies) 18g
Svogūnai 0.3 x vnt, vidutinis 28g
Grietinė, 30% rieb. 0.1 x vienkartinis puodelis 27g
Sūris "Gouda" 13 x gramų
Druska 0.3 x žiupsnelis 0.1g
Juodieji pipirai, malti 0.3 x žiupsnelis 0.1g

Paruošimas:

Pirmas žingsnis ką turėtume daryti, tai Išvirti ryžius. Kol ryžiai verda nuplauname daržoves, jas nulupame, supjaustome ir ištroškiname nedideliame aliejaus kiekyje.
Patroškožintas daržoves Išmaišome su ryžiais ir prieskoniais. Viską sudedame į kepimo formą, apipilame grietine, pabarstome fermentiniu sūriu.
Kepti reikia iki 170 C įkaitintoje orkaitėje apie 15 – 20 minučių. Skanaus!




Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 347.3 kcal
Vanduo 204 ml
Baltymai 10.6 g
Angliavandeniai 50.6 g
     Skaidulos 4.4 g
     Cukrus, viso 4.7 g
     Cukrus, natūralus 3.8 g
Riebalai 12.2 g
     Sotieji riebalai 7.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.4 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 3.6 g
     Trans-riebalai 0.3 g
     Cholesterolis 42.7 mg
Druska 0.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 338 μg
Vitaminas C 6.3 mg
Vitaminas D 0.1 μg
Vitaminas E 0.5 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.3 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 3.7 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.5 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 40.1 μg
Vitaminas B12 0.3 μg
Vitaminas K 0.4 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.6 mg
Kalcis 183 mg
Magnis 50.4 mg
Kalis 273.6 mg
Geležis 1 mg
Fosforas 204.2 mg
Selenas 5.7 μg
Manganas 0.4 mg
Jodas 8.8 μg
Varis 0.1 mg
Fluoras 0 μg
Silicis 0.4 mg