Recepto > Peržiūra

Vištienos krūtinėlė įdaryta su grūdėta varške Sukūrė narys: Semi



161 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Vištienos krūtinėlės, be odos 93 x gramų
Grūdėta varškė, 3% rieb. 41 x gramų
Saulėje džiovinti pomidorai 12 x gramų
Kaparėliai, konservuoti 1 x gramų
Krapai 0.8 x gramų, tik valgomos dalies
Svogūnų laiškai 2.8 x gramų
Himalajų druska 0.3 x žiupsnelis 0.1g

Paruošimas:

Vištienos krūtinėle pabarstome prieskoniais ( rinktis pagal skonį). Kol vištiena šiek tiek pasimarinuos paruošiame įdarą: į grūdėtąją varške supjaustome visus ingredientus, įdedame žiupsneli druskos, viską gerai išmaišome. Paimame krūtinėle, supjaustome juostelėmis ( bet ne visai supjaustome, o tik įpjauname ,kad galėtumėme visur sugrusti varškę su priedais) Tuomet kur įpjauta sudedame varške ir viską pašauname į orkaite. Kepame apie 180 laipsnių temperatūroje apie 30 min. Skanaus.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 161.4 kcal
Vandens dalis 107.8 ml
Baltymai 28.2 g
Angliavandeniai 8.2 g
     Maistinės skaidulos 1.6 g
     Krakmolas 0 g
     Cukrus, viso 5.4 g
     Cukrus, natūralus 4.6 g
Riebalai 2.4 g
     Sotieji riebalai 1.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.4 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.3 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 54.7 mg
Druska 0.6 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 25.1 mcg
Vitaminas C 7 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 0.3 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 15.1 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 12.6 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.3 mg
Vitaminas B6 0.6 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 14.1 mcg
Vitaminas B12 0.4 mcg
Vitaminas K 5.4 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.9 mg
Kalcis 21.6 mg
Magnis 54.9 mg
Kalis 729.7 mg
Geležis 1.6 mg
Fosforas 179.8 mg
Selenas 10.9 mcg
Manganas 0.2 mg
Jodas 3.7 mcg
Varis 0.2 mg