Recepto > Peržiūra

Makaronai itališkai Sukūrė narys: JuliusAdmin



799 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Makaronai 200 x gramų
Konservuoti trinti pomidorai 100 x gramų
Svogūnai, saldieji 40 x gramų
Balzaminis actas 0.5 x valgomasis šaukštas 8g
Česnakai 4 x gramų, tik valgomos dalies
Bazilikas, šviežias 1 x lapai 0.5g
Druska 0.5 x žiupsnelis 0.2g
Juodieji pipirai, malti 0.5 x žiupsnelis 0.1g

Paruošimas:

Pasūdytame vandenyje išverdame makaronus. Keptuvėje apkepiname svogūnus, dedame konservuotus pomidorus ir smulkintus česnakus. Išvirusius makaronus reikia nusausinti ir sudėti į keptuvę su padažu. Pabarstyti prieskoniais.




Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 799.2 kcal
Vandens dalis 142.4 ml
Baltymai 28.4 g
Angliavandeniai 162.2 g
     Maistinės skaidulos 8.7 g
     Krakmolas 125.5 g
     Cukrus, viso 13.1 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 3.4 g
     Sotieji riebalai 0.6 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.3 g
     Omega-3 riebalai 0.1 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.4 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.7 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 12.7 mcg
Vitaminas C 11.5 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 1.4 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.9 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 15.1 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 1.2 mg
Vitaminas B6 0.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 25.2 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 7.7 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.5 mg
Kalcis 77.1 mg
Magnis 88.7 mg
Kalis 488.7 mg
Geležis 3.1 mg
Fosforas 292.9 mg
Selenas 64.8 mcg
Manganas 1.8 mg
Jodas 0.1 mcg
Varis 0.5 mg