Recepto > Peržiūra

Pica su kalafioro padu Sukūrė narys: Semi



398 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Žiedinis kopūstas 94 x gramų
Sūris "Maasdam" 45% rieb. 50 x gramų
Svogūnai 9 x gramų
Pievagrybiai 17 x gramų, tik valgomos dalies
Kiaulienos faršas 43 x gramų
Kiaušiniai, virti 0.3 x vnt, didesnis (63g, su lukštais) 18g
Kiaušiniai 0.3 x vnt, didesnis (63g, su lukštais) 18g
Kaparėliai, konservuoti 0.6 x gramų
Saulėje džiovinti pomidorai 6 x gramų
Pomidorų kečupas 0.3 x valgomasis šaukštas 6ml

Paruošimas:

Kalafiorą smulkiai sutarkuojame ( galima per burokine tarką). Šiek tiek apverdame vandenyje. Palaukiam kol atvės ir gerai nusunkiame ( merlėje). Į mase įmušame du kiaušinius ir sudedame dalį tarkuoto sūrio. ( apie 300 g). Viską gerai išmaišome. Visą mase dedame ant kepimo popieriaus, kuriuo išklota kepimo skarda, ir formuojame picos padą. Kepamei 200-210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min. ( turi padas paruduoti ir apskrusti). Ištraukiame iškeptą picos padą ir dedame visus likusius supjaustytus ingredientus ir dar šauname į orkaite kokiai 15 min. ( Ką ant viršaus norite tą galite ir dėtis, aš naudojau faršą, kietai virtus kiaušinius, kaparėlius, svogūnus, pievagrybius, saulėje džiovintus pomidorus.) Puikiai tinka pietums. Skanaus.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 398 kcal
Vandens dalis 170.3 ml
Baltymai 24 g
Angliavandeniai 10.7 g
     Maistinės skaidulos 3.2 g
     Krakmolas 0 g
     Cukrus, viso 5.8 g
     Cukrus, natūralus 4.4 g
Riebalai 39.2 g
     Sotieji riebalai 18.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 2 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.1 g
     Mono-nesotieji riebalai 11.8 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 129.6 mg
Druska 1.2 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 56.2 mcg
Vitaminas C 49.6 mg
Vitaminas D 1.4 mcg
Vitaminas E 0.7 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 5 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 149.7 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.8 mg
Vitaminas B6 0.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 79.4 mcg
Vitaminas B12 1 mcg
Vitaminas K 17.3 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.4 mg
Kalcis 51.8 mg
Magnis 41.4 mg
Kalis 670.5 mg
Geležis 2.2 mg
Fosforas 181.9 mg
Selenas 10.1 mcg
Manganas 0.3 mg
Jodas 11.3 mcg
Varis 0.1 mg
Fluoras 4.7 mcg
Chromas 0.1 mcg