Recepto > Peržiūra

Bulvių suflė

Sukūrė narys: Julius.Ad


655 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Bulvės 266 x gramų, tik valgomos dalies
Svogūnai 0.3 x vnt, didelis 50g
Sviestas, 82,5% rieb. 0.7 x valgomasis šaukštas 13g
Česnakai 0.3 x skiltelė, vidutinė 1g
Kiaušiniai 1 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 58g
Varškė, 9% rieb. 67 x gramų
Lašišų filė - sūdyta 67 x gramų
Muskato riešutai, malti 0.2 x arbatinis šaukštelis 0.4g
Druska 0.3 x arbatinis šaukštelis 1.3g
Juodieji pipirai, malti 0.3 x žiupsnelis 0.1g
Maltos saldžiosios paprikos 0.3 x arbatinis šaukštelis 0.8g

Paruošimas:

Bulves išverdame, atvėsiname ir sutriname. Į bulvių masę reikia dėti smulkiai supjaustytą ir svieste apkeptą svogūną, smulkiai supjaustytą lašišą, varškę, išspaustą česnaką, įberti prieskonių.
Toliau kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų, įmušame į bulvių masę.
Baltymus išplakame iki standžių putų ir atsargiai įmaišome į bulvių masę.
Suflė indelius ištepame sviestu ir sudedame masę.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.





Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 655 kcal
Vandens dalis 287.2 ml
Baltymai 35.7 g
Angliavandeniai 56.8 g
     Maistinės skaidulos 5.9 g
     Krakmolas 44.4 g
     Cukrus, viso 5.3 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 32.4 g
     Sotieji riebalai 14.8 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.3 g
     Omega-3 riebalai 0.6 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 7.3 g
     Trans-riebalai 0.2 g
     Cholesterolis 243.1 mg
Druska 1.9 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 260.9 mcg
Vitaminas C 12.1 mg
Vitaminas D 1.8 mcg
Vitaminas E 1.4 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.5 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 5.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 181.6 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.4 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 51.6 mcg
Vitaminas B12 1.5 mcg
Vitaminas K 0.7 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.2 mg
Kalcis 131.5 mg
Magnis 68.3 mg
Kalis 572.7 mg
Geležis 2.3 mg
Fosforas 360.8 mg
Selenas 12.5 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 20.8 mcg
Varis 0 mg