Recepto > Peržiūra

Bulvių suflė

Sukūrė narys: Julius.Ad


393 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Bulvės 160 x gramų, tik valgomos dalies
Svogūnai 0.2 x vnt, didelis 30g
Sviestas, 82,5% rieb. 0.4 x valgomasis šaukštas 8g
Česnakai 0.2 x skiltelė, vidutinė 0.6g
Kiaušiniai 0.6 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 35g
Varškė, 9% rieb. 40 x gramų
Lašišų filė - sūdyta 40 x gramų
Muskato riešutai, malti 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.2g
Druska 0.2 x arbatinis šaukštelis 0.8g
Juodieji pipirai, malti 0.2 x žiupsnelis 0.1g
Maltos saldžiosios paprikos 0.2 x arbatinis šaukštelis 0.5g

Paruošimas:

Bulves išverdame, atvėsiname ir sutriname. Į bulvių masę reikia dėti smulkiai supjaustytą ir svieste apkeptą svogūną, smulkiai supjaustytą lašišą, varškę, išspaustą česnaką, įberti prieskonių.
Toliau kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų, įmušame į bulvių masę.
Baltymus išplakame iki standžių putų ir atsargiai įmaišome į bulvių masę.
Suflė indelius ištepame sviestu ir sudedame masę.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.





Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 393.4 kcal
Vanduo 172.5 ml
Baltymai 21.4 g
Angliavandeniai 34.1 g
     Skaidulos 3.6 g
     Cukrus, viso 3.2 g
     Cukrus, natūralus 1.9 g
Riebalai 19.5 g
     Sotieji riebalai 8.9 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.8 g
     Omega-3 riebalai 0.4 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 4.4 g
     Trans-riebalai 0.1 g
     Cholesterolis 146 mg
Druska 1.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 156.7 μg
Vitaminas C 7.3 mg
Vitaminas D 1.1 μg
Vitaminas E 0.9 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 3.5 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 109.1 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 31 μg
Vitaminas B12 0.9 μg
Vitaminas K 0.4 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.3 mg
Kalcis 79 mg
Magnis 41 mg
Kalis 344 mg
Geležis 1.4 mg
Fosforas 216.7 mg
Selenas 7.5 μg
Manganas 0 mg
Jodas 12.5 μg
Varis 0 mg
Fluoras 0 μg
Silicis 2.4 mg