Recepto > Peržiūra

Varškės spurgos su grikių miltais Sukūrė narys: Nina_Zigmantienė


213 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Varškė, 9% rieb. 67 x gramų
Kiaušiniai 0.3 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 19g
Kepimo milteliai 0.3 x arbatinio šaukštelio 1.5g
Himalajų druska 0.3 x žiupsnelis 0.1g
Pilno grūdo grikių miltai 0.2 x puodelis 20g
Degtinė, 40% stiprumo 0.3 x šotas, mažesnis 8g

Paruošimas:

Išsukame varškę, druską, kiaušinį, degtinę, po to sudedame išsijotus grikių miltus ir kepimo miltelius.
Kepame įkaitintame aliejuje.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 213.1 kcal
Vandens dalis 55.1 ml
Baltymai 14.8 g
Angliavandeniai 16.5 g
     Maistinės skaidulos 2 g
     Krakmolas 0 g
     Cukrus, viso 2.5 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 8.2 g
     Sotieji riebalai 4.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.6 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 2.7 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 83 mg
Druska 1 g
Alkoholis 2.6 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 57.9 mcg
Vitaminas C 0 mg
Vitaminas D 0.4 mcg
Vitaminas E 0.3 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.2 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 67.6 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 6.1 mcg
Vitaminas B12 0.5 mcg
Vitaminas K 1 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.1 mg
Kalcis 59.7 mg
Magnis 45.8 mg
Kalis 142.6 mg
Geležis 0.8 mg
Fosforas 184.9 mg
Selenas 6 mcg
Manganas 0.4 mg
Jodas 6.3 mcg
Varis 0.1 mg