Recepto > Peržiūra

Moliūgų sriuba Sukūrė narys: JuliusAdmin



556 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Moliūgai 200 x gramų, valgomos dalies
Morkos 0.5 x vnt, vidutinė (61g, tik valgomos dalies) 31g
Pienas, 3,2% 3 x vienkartinis puodelis 570g
Bulvės 1 x vnt, vidutinė 90g
Sviestas, 82,5% rieb. 0.5 x valgomasis šaukštas 10g
Druska 0.5 x arbatinis šaukštelis 2g

Paruošimas:

Moliūgai ir bulvės supjaustomi keturkampiais gabaliukais, morkos — griežinėliais. Pasūdytame vandenyje apverdamos morkos, paskui sudedami moliūgai ir bulvės. Kai daržovės suminkštėja, sriuba užbalinama pienu (užvirinama), sudedamas sviestas ir sutrinama.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 556.5 kcal
Vandens dalis 784 ml
Baltymai 23 g
Angliavandeniai 59.6 g
     Maistinės skaidulos 3.4 g
     Krakmolas 15.1 g
     Cukrus, viso 34.8 g
     Cukrus, natūralus 34.8 g
Riebalai 26.9 g
     Sotieji riebalai 16 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.8 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 8.4 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 99.1 mg
Druska 2.7 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 1646.4 mcg
Vitaminas C 38.7 mg
Vitaminas D 0.1 mcg
Vitaminas E 3.2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.5 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 1.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 7.2 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 16.4 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.6 mg
Vitaminas B6 0.7 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 108 mcg
Vitaminas B12 2.3 mcg
Vitaminas K 2.2 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.9 mg
Kalcis 748.9 mg
Magnis 122.4 mg
Kalis 1957.5 mg
Geležis 2.9 mg
Fosforas 634.3 mg
Selenas 6.5 mcg
Manganas 0.2 mg
Jodas 56.5 mcg
Varis 0.3 mg