Recepto > Peržiūra

Burokėlių ir avinžirnių užtepėlė Sukūrė narys: [email protected]


119 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Avinžirniai, konservuoti 48 x gramų
Virti burokėliai, be druskos 36 x gramų
Citrinų sultys, šviežios 1 x gramų
Česnakai 0.4 x gramų, tik valgomos dalies
Sezamo sėklos 4 x gramų
Krapai 0.4 x gramų, tik valgomos dalies
Joduota druska 0.1 x gramų
Saulėje džiovinti pomidorai, aliejuje 6 x gramų

Paruošimas:

Visus produktus sudėti į dubenį ir sutrinti iki vientisos masės. Jeigu užtepėlė per tiršta - įpilti truputį vandens arba konservuotų avinžirnių skysčio. Laikyti šaldytuve.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 119.2 kcal
Vandens dalis 68.1 ml
Baltymai 5.2 g
Angliavandeniai 16.5 g
     Maistinės skaidulos 3.7 g
     Krakmolas 0.1 g
     Cukrus, viso 5.2 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 4.3 g
     Sotieji riebalai 0.5 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.5 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 1.5 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 5.5 mcg
Vitaminas C 6.6 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 0.2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 1.1 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 28.6 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 1.6 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.7 mg
Kalcis 56.7 mg
Magnis 31.3 mg
Kalis 173.7 mg
Geležis 1.1 mg
Fosforas 77.6 mg
Selenas 1.8 mcg
Manganas 0.5 mg
Jodas 4.2 mcg
Varis 0.3 mg