Recepto > Peržiūra

Kepti kopūstai su lašinukais Sukūrė narys: Ita


269 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Vištienos taukai (lydyti) 13 x gramų
Kopūstai 100 x gramų, tik valgomos dalies
Salierų šaknys (gumbai) 25 x gramų, kartu su nevalgoma dalimi
Svogūnai 25 x gramų
Lašiniai 15 x gramų
Druska 1 x žiupsnelis 0.4g

Paruošimas:

Svogūnus su lašinukais pakepti ant taukų. Tada dėti šiaudeliais supjaustytus kopūstus ir salierus. Pasūdyti. Pakepti dar apie 20 min.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 268.6 kcal
Vandens dalis 110.7 ml
Baltymai 2.4 g
Angliavandeniai 8.9 g
     Maistinės skaidulos 3.2 g
     Krakmolas 0.1 g
     Cukrus, viso 5.1 g
     Cukrus, natūralus 5.1 g
Riebalai 26.1 g
     Sotieji riebalai 7.3 g
     Poli-nesotieji riebalai 3 g
     Omega-3 riebalai 0.1 g
     Omega-6 riebalai 2.5 g
     Mono-nesotieji riebalai 12.6 g
     Trans-riebalai -
     Cholesterolis 26.7 mg
Druska 0.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 20.9 mcg
Vitaminas C 18 mg
Vitaminas D 0.5 mcg
Vitaminas E 1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 14.5 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 10.7 mcg
Vitaminas B12 0.1 mcg
Vitaminas K 0 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.3 mg
Kalcis 61.6 mg
Magnis 19.4 mg
Kalis 263.9 mg
Geležis 0.8 mg
Fosforas 46.2 mg
Selenas 4 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 3.4 mcg
Varis 0 mg