Recepto > Peržiūra

Lašiša su bulvių ir morkų koše

Sukūrė narys: Rimvydas


440 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Lašiša 125 x gramų, tik valgomos dalies
Bulvės 150 x gramų, tik valgomos dalies
Morkos 0.5 x vnt, vidutinė (61g, tik valgomos dalies) 31g
Grietinė, 30% rieb. 0.8 x valgomasis šaukštas 19g
Juodieji pipirai, malti 0.3 x arbatinis šaukštelis, maltų 0.6g
Druska 0.3 x arbatinis šaukštelis 1g

Paruošimas:

Lašišą įtriname mėgstamais prieskoniais, palaikome.
Kepame orkaitėje apie 15min. (po pirmų 10min. apverčiame, kad apskrustų ir kita pusė).
Bulves ir morkas išverdame, sutriname su grietine ir prieskoniais.




Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 439.8 kcal
Vanduo 188.1 ml
Baltymai 28.7 g
Angliavandeniai 31.1 g
     Skaidulos 3.5 g
     Cukrus, viso 2.5 g
     Cukrus, natūralus 2.1 g
Riebalai 22.9 g
     Sotieji riebalai 7.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 6.3 g
     Omega-3 riebalai 2.5 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 8.7 g
     Trans-riebalai 1.2 g
     Cholesterolis 107.4 mg
Druska 1.2 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 429.3 μg
Vitaminas C 7.3 mg
Vitaminas D 15.7 μg
Vitaminas E 3.1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 15.5 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0.1 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 1.4 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 47.5 μg
Vitaminas B12 7.6 μg
Vitaminas K 0.9 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.5 mg
Kalcis 62.2 mg
Magnis 65.7 mg
Kalis 716.8 mg
Geležis 2 mg
Fosforas 403.9 mg
Selenas 32.7 μg
Manganas 0.1 mg
Jodas 62.1 μg
Varis 0 mg
Fluoras 0.2 μg
Silicis 3 mg