Recepto > Peržiūra

Lašiša su bulvių ir morkų koše

Sukūrė narys: Julius.Ad


586 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Lašiša 167 x gramų, tik valgomos dalies
Bulvės 200 x gramų, tik valgomos dalies
Morkos 0.7 x vnt, vidutinė (61g, tik valgomos dalies) 41g
Grietinė, 30% rieb. 1 x valgomasis šaukštas 25g
Juodieji pipirai, malti 0.3 x arbatinis šaukštelis, maltų 0.8g
Druska 0.3 x arbatinis šaukštelis 1.3g

Paruošimas:

Lašišą įtriname mėgstamais prieskoniais, palaikome.
Kepame orkaitėje apie 15min. (po pirmų 10min. apverčiame, kad apskrustų ir kita pusė).
Bulves ir morkas išverdame, sutriname su grietine ir prieskoniais.




Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 585.9 kcal
Vandens dalis 250.6 ml
Baltymai 38.2 g
Angliavandeniai 41.4 g
     Maistinės skaidulos 4.6 g
     Krakmolas 33.3 g
     Cukrus, viso 3.3 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 30.4 g
     Sotieji riebalai 9.4 g
     Poli-nesotieji riebalai 8.4 g
     Omega-3 riebalai 3.4 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 11.6 g
     Trans-riebalai 1.6 g
     Cholesterolis 143 mg
Druska 1.6 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 571.9 mcg
Vitaminas C 9.7 mg
Vitaminas D 20.9 mcg
Vitaminas E 4.1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.5 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.4 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 20.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0.1 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 1.8 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 63.3 mcg
Vitaminas B12 10.1 mcg
Vitaminas K 1.3 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2 mg
Kalcis 82.8 mg
Magnis 87.5 mg
Kalis 954.8 mg
Geležis 2.6 mg
Fosforas 537.9 mg
Selenas 43.6 mcg
Manganas 0.1 mg
Jodas 82.7 mcg
Varis 0 mg