Recepto > Peržiūra

Lašiša su bulvių ir morkų koše Sukūrė narys: JuliusAdmin


586 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Lašiša 167 x gramų, tik valgomos dalies
Bulvės 200 x gramų, tik valgomos dalies
Morkos 0.7 x vnt, vidutinė (61g, tik valgomos dalies) 41g
Grietinė, 30% rieb. 1 x valgomasis šaukštas 25g
Juodieji pipirai, malti 0.3 x arbatinis šaukštelis, maltų 0.8g
Druska 0.3 x arbatinis šaukštelis 1.3g

Paruošimas:

Lašišą įtriname mėgstamais prieskoniais, palaikome.
Kepame orkaitėje apie 15min. (po pirmų 10min. apverčiame, kad apskrustų ir kita pusė).
Bulves ir morkas išverdame, sutriname su grietine ir prieskoniais.




Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 585.9 kcal
Vandens dalis 250.6 ml
Baltymai 38.2 g
Angliavandeniai 41.4 g
     Maistinės skaidulos 4.6 g
     Krakmolas 33.3 g
     Cukrus, viso 3.3 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 30.4 g
     Sotieji riebalai 9.4 g
     Poli-nesotieji riebalai 8.4 g
     Omega-3 riebalai 3.4 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 11.6 g
     Trans-riebalai 1.6 g
     Cholesterolis 143 mg
Druska 1.6 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 571.9 mcg
Vitaminas C 9.7 mg
Vitaminas D 20.9 mcg
Vitaminas E 4.1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.5 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.4 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 20.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0.1 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 1.8 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 63.3 mcg
Vitaminas B12 10.1 mcg
Vitaminas K 1.3 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2 mg
Kalcis 82.8 mg
Magnis 87.5 mg
Kalis 954.8 mg
Geležis 2.6 mg
Fosforas 537.9 mg
Selenas 43.6 mcg
Manganas 0.1 mg
Jodas 82.7 mcg
Varis 0 mg