Recepto > Peržiūra

Kepintos sėklos Sukūrė narys: Ita



178 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Moliūgų sėklos, džiovintos 15 x gramų, tik valgomos dalies
Saulėgražų sėklos 15 x gramų, tik valgomos dalies
Alyvuogių aliejus 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.3g
Joduota druska 0.1 x žiupsnelis 0.1g

Paruošimas:

Pakepinti sėklas, pabaigoje įdėti šlakelį aliejaus ir druskos. Atvėsinti. Puikiai tinka į salotas.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 178.1 kcal
Vandens dalis 2.4 ml
Baltymai 7.9 g
Angliavandeniai 4.8 g
     Maistinės skaidulos 1.3 g
     Krakmolas 2.7 g
     Cukrus, viso 0.6 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 15 g
     Sotieji riebalai 2.2 g
     Poli-nesotieji riebalai 8.2 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 1.4 g
     Mono-nesotieji riebalai 2.5 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 1.2 mcg
Vitaminas C 0 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 11 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.3 mg
Vitaminas B4 (cholinas) -
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 17.7 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2 mg
Kalcis 21.7 mg
Magnis 151.8 mg
Kalis 109.1 mg
Geležis 2.3 mg
Fosforas 277.7 mg
Selenas 1.7 mcg
Manganas 0.7 mg
Jodas 1.2 mcg
Varis 0.2 mg