Recepto > Peržiūra

Spagečiai su faršu Sukūrė narys: Diana_Čop


265 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Makaronai 0.3 x puodelis, spagečių 30g
Kiaulienos faršas 33 x gramų
Pomidorai 0.3 x vnt, vidutinis 41g
Morkos 0.2 x vnt, didesnė (72g, tik valgomos dalies) 12g
Svogūnai 0.3 x vnt, mažas 23g
Saulėgrąžų aliejus 0.3 x valgomasis šaukštas 4g
Druska 0.3 x žiupsnelis 0.1g
Juodieji pipirai, malti 0.3 x žiupsnelis 0.1g

Paruošimas:

Sukapojame svogūną.
Kubeliais supjaustome pomidorus.
Sutarkuojame morkas.
1-2 minutes pakepiname svogūną. Po to sudedame morkas, pakepiname 2 minutes. Po to sudedame pomidorus ir kepiname dar 1 minutę.
Sudedame faršą, prieskonių ir kepiname 20 minučių.
Išverdame makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės, ir nukošiame vandenį.
Į keptuvę įmaišome makaronus.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 265.1 kcal
Vandens dalis 85.7 ml
Baltymai 8.4 g
Angliavandeniai 27.4 g
     Maistinės skaidulos 2.4 g
     Krakmolas 19.1 g
     Cukrus, viso 3.7 g
     Cukrus, natūralus 2.8 g
Riebalai 21.3 g
     Sotieji riebalai 6.4 g
     Poli-nesotieji riebalai 4 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 9.3 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 23.7 mg
Druska 0.2 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 218.9 mcg
Vitaminas C 8.2 mg
Vitaminas D 0.2 mcg
Vitaminas E 3.1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 2.8 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.2 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 22.3 mcg
Vitaminas B12 0.3 mcg
Vitaminas K 3.3 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.1 mg
Kalcis 30.9 mg
Magnis 31.2 mg
Kalis 290.7 mg
Geležis 1.1 mg
Fosforas 109.9 mg
Selenas 21.5 mcg
Manganas 0.3 mg
Jodas 4 mcg
Varis 0.1 mg
Fluoras 1 mcg
Silicis 0.3 mg