Recepto > Peržiūra

Apelsininiai saldainiai Sukūrė narys: JuliusAdmin


773 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Morkos 167 x gramų, tik valgomos dalies
Cukrus 167 x gramų
Vanilinis cukrus 17 x gramai
Apelsinų žievelės, šviežios 0.7 x gramų

Paruošimas:

Nuskustas, sutarkuotas morkas virti ant nedidelės ugnies apie 20 - 30 min., kol pasidarys košė ir neliks sulčių.
Kai atvės, suberti vanilinį cukrų, sutarkuotas apelsinų žieveles ir įpilti šaukštą brendžio. Suformuoti apvalius rutuliukus ir juos apvolioti cukruje. Skanaus.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 773.4 kcal
Vandens dalis 96 ml
Baltymai 1.7 g
Angliavandeniai 196.5 g
     Maistinės skaidulos 5.1 g
     Krakmolas 0.7 g
     Cukrus, viso 190.7 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 0.3 g
     Sotieji riebalai 0.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.2 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.2 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 1792.3 mcg
Vitaminas C 2.9 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 0.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) -
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 6 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.4 mg
Kalcis 63.9 mg
Magnis 22.1 mg
Kalis 130.1 mg
Geležis 1 mg
Fosforas 44.5 mg
Selenas 0.2 mcg
Manganas -
Jodas 10.8 mcg
Varis 0 mg