Recepto > Peržiūra

Apelsininiai saldainiai

Sukūrė narys: Julius.Ad


773 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Morkos 167 x gramų, tik valgomos dalies
Cukrus 167 x gramų
Vanilinis cukrus 17 x gramai
Apelsinų žievelės, šviežios 0.7 x gramų

Paruošimas:

Nuskustas, sutarkuotas morkas virti ant nedidelės ugnies apie 20 - 30 min., kol pasidarys košė ir neliks sulčių.
Kai atvės, suberti vanilinį cukrų, sutarkuotas apelsinų žieveles ir įpilti šaukštą brendžio. Suformuoti apvalius rutuliukus ir juos apvolioti cukruje. Skanaus.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 773.4 kcal
Vandens dalis 96 ml
Baltymai 1.7 g
Angliavandeniai 196.5 g
     Maistinės skaidulos 5.1 g
     Krakmolas 0.7 g
     Cukrus, viso 190.7 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 0.3 g
     Sotieji riebalai 0.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.2 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.2 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 1792.3 mcg
Vitaminas C 2.9 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 0.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) -
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 6 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.4 mg
Kalcis 63.9 mg
Magnis 22.1 mg
Kalis 130.1 mg
Geležis 1 mg
Fosforas 44.5 mg
Selenas 0.2 mcg
Manganas -
Jodas 10.8 mcg
Varis 0 mg