Recepto > Peržiūra

Įdaryti pievagrybiai Sukūrė narys: Bandau


250 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Lydytas sviestas (Ghee) 7 x gramų
Pievagrybiai (balti) 100 x gramų
Svogūnai 1.8 x gramų
Minkštasis sūris "Limburger" 13 x gramų
Atšaldyta smulkinta kiauliena 57 x gramų

Paruošimas:

Pievagrybių kotelius smulkiai supjaustyti ir pakepinti ant ghee sviesto kartu su smulkiai pjaustytu svogūnu. Pakepinti smulkiai pjaustytą ar maltą kiaulieną ir sumaišyti su kepintais pievagrybių koteliais, įdėti tarkuotą sūrį, viską sumaišyti, pagardinti druska bei mėgstamais prieskoniais. Įdaryti grybų galvutes ir kepti orkaiteje 30min 200C laipsnių temp.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 249.8 kcal
Vandens dalis 139.2 ml
Baltymai 15.9 g
Angliavandeniai 3.5 g
     Maistinės skaidulos 1 g
     Krakmolas 0 g
     Cukrus, viso 2.1 g
     Cukrus, natūralus 2.1 g
Riebalai 17.1 g
     Sotieji riebalai 9.7 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.4 g
     Omega-3 riebalai 0.1 g
     Omega-6 riebalai 0.2 g
     Mono-nesotieji riebalai 1.9 g
     Trans-riebalai 0.3 g
     Cholesterolis 17.3 mg
Druska 0.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 62.2 mcg
Vitaminas C 2.2 mg
Vitaminas D 0.2 mcg
Vitaminas E 0.2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.4 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 3.6 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 17.3 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 1.5 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 17.6 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 0.6 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.5 mg
Kalcis 3.7 mg
Magnis 9.2 mg
Kalis 320.7 mg
Geležis 0.5 mg
Fosforas 86.5 mg
Selenas 9.3 mcg
Manganas 0.1 mg
Jodas 0.1 mcg
Varis 0.3 mg