Recepto > Peržiūra

Vyšnių klafutis Sukūrė narys: [email protected]


118 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Vyšnios 30 x gramų, tik valgomos dalies
Sviestas, 82,5% rieb. 3 x gramų
Pienas, 3,5% 22 x ml. 23g
Medus, natūralus 0.4 x valgomasis šaukštelis 4g
Kvietiniai miltai 10 x gramų
Druska 0.1 x žiupsnelis 0.1g
Vanilės ekstraktas 0.1 x gramų
Kiaušiniai 0.3 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 17g

Paruošimas:

Medų išmaišome su 25g sviesto, įpilame truputį pieno. Po truputį sudedame miltus, supilame likusį pieną ir kitus produktus. Paliekame tešlą 15 min, kad Išbrinktų. Kepimo formą ištepame likusiu sviestu. Sudedame vyšnias, užpilame tešla ir kepame 190 laipsnių orkaitėje (30-35 min).



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 118.4 kcal
Vandens dalis 47.9 ml
Baltymai 3.8 g
Angliavandeniai 15.3 g
     Maistinės skaidulos 1.1 g
     Krakmolas 6.5 g
     Cukrus, viso 6.5 g
     Cukrus, natūralus 5.3 g
Riebalai 5 g
     Sotieji riebalai 2.3 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.4 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 1.6 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 63.3 mg
Druska 0.1 g
Alkoholis 0 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 51.3 mcg
Vitaminas C 1.1 mg
Vitaminas D 0.4 mcg
Vitaminas E 0.4 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 51.7 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 3.4 mcg
Vitaminas B12 0.2 mcg
Vitaminas K 0 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.3 mg
Kalcis 34.7 mg
Magnis 13.8 mg
Kalis 94.4 mg
Geležis 0.6 mg
Fosforas 58.5 mg
Selenas 3.2 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 4.5 mcg
Varis 0 mg