Drėgnas varškės apkepas su bananais ir cinamonu
Sukūrė narys: Danutė1986
Žymėti kaip mėgstamą | Mėgsta narių: 1

276 kcal per x
Ingredientas | Kiekis | Viso |
---|---|---|
Bananai | 1 x vnt, vidutinis (105g, nulupto svoris) | 105g |
Agavų sirupas | 0.5 x arbatinis šaukštelis | 3.5g |
Kokosų aliejus | 0.3 x arbatinis šaukštelis | 1.1g |
Cinamonas, maltas | 0.5 x valgomasis šaukštas | 3.9g |
Varškė, 9% | 90 x gramų |
* Ingredientų kiekiai yra nurodyti atitinkamai pagal pasirinktą recepto svorio matą (pvz.: 1 x patiekalas, 1.5 x porcija ir pan.).
Paruošimas / gaminimas:
1. Kiaušinio trynį suplakti su trintu bananu ir varške. Masę gardinti cinamonu pagal skonį.
2. Kitame indelyje išplakti kiaušinio baltymą iki standžių putų ir atsargiai šaukštu įmaišyti į visą varškės masę.
3. Ištirpinti kokoso aliejų su agavų sirupu. Gautą saldų padažą supilti į kepimo formą.
4. Ant padažo sudėti pjaustyto banano griežinėlius ir atsargiai supilti varškės masę.
5. Kepti 180°C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-40min.
Energijos (kcal) proporcijos pagal makro-elementus:
Angl. 47% | Balt. 22% | Rieb. 31%
Atgal