Recepto > Peržiūra

Brokolių ir žirnelių piure Sukūrė narys: Agnė_Šeleikaitė


139 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Brokoliai 210 x gramų, tik valgomos dalies
Žirneliai, šaldyti 40 x gramų
Svogūnai 12 x gramų
Vanduo 250 x ml
Grietinėlė, 10% rieb. 3 x valgomasis šaukštas 36g

Paruošimas:

Viską išvirti ir sutrinti



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 139.1 kcal
Vandens dalis 511 ml
Baltymai 9.6 g
Angliavandeniai 20 g
     Maistinės skaidulos 7.4 g
     Krakmolas 1.9 g
     Cukrus, viso 8.1 g
     Cukrus, natūralus 6.6 g
Riebalai 4.6 g
     Sotieji riebalai 2.4 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.6 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 1.2 g
     Trans-riebalai 0.2 g
     Cholesterolis 12.6 mg
Druska 0.2 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 369.1 mcg
Vitaminas C 182.3 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.5 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 3.3 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 10.8 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.2 mg
Vitaminas B6 0.4 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 175.8 mcg
Vitaminas B12 0.1 mcg
Vitaminas K 11.2 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.5 mg
Kalcis 291.1 mg
Magnis 75.4 mg
Kalis 1104.5 mg
Geležis 3.7 mg
Fosforas 238 mg
Selenas 3.6 mcg
Manganas 0.1 mg
Jodas 35.2 mcg
Varis 0.1 mg
Silicis 3.6 mg