Recepto > Peržiūra

Morkų salotos pagardintos apelsinu

Sukūrė narys: Julius.Ad


341 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Morkos 100 x gramų, tik valgomos dalies
Plakta grietinėlė 25 x gramų
Apelsinai 0.3 x vnt, vidutinis, nenuluptas 30g
Graikiniai riešutai 38 x gramų, tik valgomos dalies
Druska 0.3 x arbatinis šaukštelis, smulkios 1.3g
Cukrus 0.3 x arbatinis šaukštelis 1.3g
Citrinų sultys, šviežios 0.5 x kiekis iš skiltelės 3g

Paruošimas:

1. Reikia nuplikyti apelsiną, nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti smulkiais gabalėliais.
2. Nuplikyti ir susmulkinti (sukapoti) riešutus.
3. Sutarkuoti morkas bulvių tarka.
4. Visus ingridientus sumaišyti ir sudėti išplaktą grietinėlę.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 340.6 kcal
Vanduo 128 ml
Baltymai 8.7 g
Angliavandeniai 21.7 g
     Skaidulos 5.7 g
     Cukrus, viso 13.5 g
     Cukrus, natūralus 7.2 g
Riebalai 26.5 g
     Sotieji riebalai 4.8 g
     Poli-nesotieji riebalai 15.7 g
     Omega-3 riebalai 0.7 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 4.6 g
     Trans-riebalai 0.2 g
     Cholesterolis 10.8 mg
Druska 1.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 1728.3 μg
Vitaminas C 21.7 mg
Vitaminas D 0 μg
Vitaminas E 1.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0.2 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.5 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 48.2 μg
Vitaminas B12 0 μg
Vitaminas K 0 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.5 mg
Kalcis 124.4 mg
Magnis 121.1 mg
Kalis 690 mg
Geležis 2.2 mg
Fosforas 222 mg
Selenas 1.6 μg
Manganas 0 mg
Jodas 8.5 μg
Varis 0 mg
Silicis 2.3 mg