Recepto > Peržiūra

Morkų salotos pagardintos apelsinu Sukūrė narys: JuliusAdmin


681 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Morkos 200 x gramų, tik valgomos dalies
Plakta grietinėlė 50 x gramų
Apelsinai 0.5 x vnt, vidutinis, nenuluptas 60g
Graikiniai riešutai 75 x gramų, tik valgomos dalies
Druska 0.5 x arbatinis šaukštelis, smulkios 2.5g
Cukrus 0.5 x arbatinis šaukštelis 2.5g
Citrinų sultys, šviežios 1 x kiekis iš skiltelės 6g

Paruošimas:

1. Reikia nuplikyti apelsiną, nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti smulkiais gabalėliais.
2. Nuplikyti ir susmulkinti (sukapoti) riešutus.
3. Sutarkuoti morkas buulvių tarka.
4. Visus ingridientus sumaišyti ir sudėti išplaktą grietinėlę.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 681.1 kcal
Vandens dalis 255.9 ml
Baltymai 17.5 g
Angliavandeniai 43.3 g
     Maistinės skaidulos 11.4 g
     Krakmolas 2.3 g
     Cukrus, viso 26.9 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 53.1 g
     Sotieji riebalai 9.5 g
     Poli-nesotieji riebalai 31.3 g
     Omega-3 riebalai 1.5 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 9.2 g
     Trans-riebalai 0.4 g
     Cholesterolis 21.5 mg
Druska 3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 3456.6 mcg
Vitaminas C 43.5 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 3.3 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.5 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 5.5 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0.3 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 96.3 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 0 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 5 mg
Kalcis 248.9 mg
Magnis 242.1 mg
Kalis 1380.1 mg
Geležis 4.3 mg
Fosforas 443.9 mg
Selenas 3.2 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 16.9 mcg
Varis 0 mg