Recepto > Peržiūra

Keptas, kiaušinyje voliotas starkis Sukūrė narys: Semi



174 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Starkis (sterkas) 170 x gramų
Kiaušiniai 0.2 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 12g
Himalajų druska 0.2 x žiupsnelis 0.1g
Juodieji pipirai, malti 0.2 x žiupsnelis 0.1g
Persiladas - Santa Maria 0.2 x gramų
Lydytas sviestas (Ghee) 2 x gramų

Paruošimas:

Žuvį apdorojame ir supjaustome gabaliukais. Apibarstome druska, pipirais, ir prieskoniais. Truputi palaukiame kol pasimarinuos ( aš laukiau neilgai - apie 10 min). Į keptuve įdedam sviesta, palaukiam kol išsilydis ir įkais, tuomet dedame kiaušinyje apvoliotą žuvį. Kepame iš abiejų pusių maždaug po 10 min. ( priklauso kokiais gabaliukais supjaustėte). SKANAUS



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 173.6 kcal
Vandens dalis 139.5 ml
Baltymai 33.3 g
Angliavandeniai 0.1 g
     Maistinės skaidulos 0 g
     Krakmolas 0 g
     Cukrus, viso 0 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 4.6 g
     Sotieji riebalai 1.5 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.2 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.9 g
     Trans-riebalai 0.1 g
     Cholesterolis 40.2 mg
Druska 0.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 32.8 mcg
Vitaminas C 0 mg
Vitaminas D 0.3 mcg
Vitaminas E 0.2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.2 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 36.2 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 3.8 mcg
Vitaminas B12 0.2 mcg
Vitaminas K 0.2 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.1 mg
Kalcis 4.8 mg
Magnis 3 mg
Kalis 11.9 mg
Geležis 0.2 mg
Fosforas 21 mg
Selenas 1.9 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 1.6 mcg
Varis 0 mg
Fluoras 0 mcg