Recepto > Peržiūra

Morkų pyragas Sukūrė narys: MantasJ


330 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Morkos 1.3 x vnt, didesnė (72g, tik valgomos dalies) 96g
Kiaušiniai 0.7 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 39g
Agavų sirupas 25 x gramų
Avižiniai miltai 20 x gramų
Kepimo milteliai 0.1 x arbatinio šaukštelio 0.4g
Sviestas, 82,5% rieb. 0.7 x valgomasis šaukštas 13g

Paruošimas:

1. Suplakti kiaušinius su agavų sirupu;
2. Morkas smulkiai sutarkuoti (bulvių tarka) arba sutrinti trintuve (blenderiu);
3. Vidutinėje temperatūroje ištirpinti sviesta;
4. Visus produktus sudėti į sutarkuotas/sutrintas morkas. Viską gerai sumaišyti ir sudėti į kepimo formą.
5. Kepti 50-55 minučių, apie 175 laipsnių (C) įkaitintoje orkaitėje.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 329.8 kcal
Vandens dalis 96.5 ml
Baltymai 7.3 g
Angliavandeniai 41 g
     Maistinės skaidulos 4.2 g
     Krakmolas 0.4 g
     Cukrus, viso 22.4 g
     Cukrus, natūralus 5.1 g
Riebalai 16.3 g
     Sotieji riebalai 7.7 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.5 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 5.3 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 150.5 mg
Druska 0.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 1313.9 mcg
Vitaminas C 4.5 mg
Vitaminas D 0.9 mcg
Vitaminas E 1.2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.4 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 123.9 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 12.1 mcg
Vitaminas B12 0.3 mcg
Vitaminas K 4.7 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1 mg
Kalcis 61.6 mg
Magnis 45.4 mg
Kalis 250.1 mg
Geležis 1.2 mg
Fosforas 152.7 mg
Selenas 13.3 mcg
Manganas 0.8 mg
Jodas 12.2 mcg
Varis 0.1 mg
Silicis 2.2 mg