Recepto > Peržiūra

Duona su varške Sukūrė narys: Romualda_Ramonienė


241 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Kiaušiniai 0.5 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 29g
Migdolų miltai 15 x gramų
Kokosų miltai 5 x gramų
Sezamo sėklos 5 x gramų
Moliūgų sėklos, džiovintos 5 x gramų, tik valgomos dalies
Gysločio luobelės (Psyllium husk) 3 x gramų
Varškė, 9% rieb. 20 x gramų

Paruošimas:

Kiaušinių baltymus išplakti. Trynius sumaišyti su varške. 2 šaukštus obuolių acto sumaišyti su 1 šaukšteliu kepimo miltelių. Įmaišyti visus kitus ingredientus. Kepti orkaitėje 50 min. 180C laipsnių temp.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 241.4 kcal
Vandens dalis 36.3 ml
Baltymai 13 g
Angliavandeniai 6.4 g
     Maistinės skaidulos 6.7 g
     Krakmolas 0.1 g
     Cukrus, viso 2.7 g
     Cukrus, natūralus 1 g
Riebalai 18 g
     Sotieji riebalai 3.7 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.5 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.5 g
     Mono-nesotieji riebalai 2.7 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 95 mg
Druska 0.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 52.3 mcg
Vitaminas C 0 mg
Vitaminas D 0.8 mcg
Vitaminas E 2.2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 2 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 91.9 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 18.2 mcg
Vitaminas B12 0.6 mcg
Vitaminas K 0 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.3 mg
Kalcis 70.9 mg
Magnis 56.4 mg
Kalis 71.3 mg
Geležis 1.4 mg
Fosforas 192.3 mg
Selenas 6 mcg
Manganas 0.4 mg
Jodas 5.2 mcg
Varis 0.3 mg