Recepto > Peržiūra

Perlinių kruopų košė su pievagrybiais Sukūrė narys: MantasJ



332 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Perlinės kruopos, sausos 63 x gramų
Vanduo 125 x ml
Pievagrybiai 50 x gramų, tik valgomos dalies
Morkos 0.8 x vnt, vidutinė (61g, tik valgomos dalies) 46g
Svogūnai 0.5 x vnt, vidutinis 55g
Alyvuogių aliejus 0.8 x valgomasis šaukštas 9g
Joduota druska 0.5 x gramų

Paruošimas:

1. Per naktį išmirkome vandenyje perlines kruopas (santykiu 1:3 su vandeniu);
2. Pievagrybius nuplaukite, nuskalaukite ir smulkiai supjaustykite.
3. Morkas nuskuskite ir stambiai sutarkuokite, o svogūnus nulupkite ir susmulkinkite.
4. Pievagrybius ir daržoves atskirai apkepkite.
5. Tuomet kruopas perrinkite, nuplaukite ir suberkite į gilią keptuvę. Užpilkite verdančiu vandeniu, leiskite išbrinkti ir išvirkite ant silpnos ugnies.
6. Sumaišykite grybus, daržoves ir košę.
Skanaus!



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 332.3 kcal
Vandens dalis 265.1 ml
Baltymai 8.8 g
Angliavandeniai 57.4 g
     Maistinės skaidulos 8.3 g
     Krakmolas 42.5 g
     Cukrus, viso 5.8 g
     Cukrus, natūralus 5.3 g
Riebalai 10.4 g
     Sotieji riebalai 1.7 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.8 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 6.4 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.7 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 763 mcg
Vitaminas C 8.5 mg
Vitaminas D 1 mcg
Vitaminas E 1.7 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 8.9 mg
Vitaminas B4 (cholinas) -
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.4 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 48.9 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.2 mg
Kalcis 77 mg
Magnis 76.4 mg
Kalis 572.8 mg
Geležis 2.7 mg
Fosforas 253.1 mg
Selenas 2.9 mcg
Manganas -
Jodas 21.8 mcg
Varis 0 mg
Silicis 2.9 mg