Recepto > Peržiūra

Baklažanai apkepti sūriu

Sukūrė narys: Ita


118 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Baklažanai 138 x gramų, tik valgomos dalies
"Tikras" Rokiškio fermentinis sūris, 45% rieb. 25 x gramų
Druska 0.5 x žiupsnelis 0.2g

Paruošimas:

Baklažanus supjaustyti griežinėliais, padruskinti, kad išleistų vandenį. Po 10 min nusausinti susidariusį vandenį servetėle. Ant grilio dėti baklažano griežinėlį, ant jo pabarstyti fermentinio sūrio. Kepti apie 5 min.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 117.5 kcal
Vandens dalis 117.4 ml
Baltymai 8 g
Angliavandeniai 8.7 g
     Maistinės skaidulos 3.2 g
     Krakmolas 1 g
     Cukrus, viso 4 g
     Cukrus, natūralus 4 g
Riebalai 6.7 g
     Sotieji riebalai 4.5 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.1 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai -
     Mono-nesotieji riebalai 0 g
     Trans-riebalai -
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 7.2 mcg
Vitaminas C 5 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 0 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 7.4 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 0 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.2 mg
Kalcis 16.1 mg
Magnis 14.5 mg
Kalis 226.2 mg
Geležis 0.5 mg
Fosforas 45.4 mg
Selenas 9.1 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 1.4 mcg
Varis 0 mg