Recepto > Peržiūra

Kiaulienos faršo apkepas Sukūrė narys: JuliusAdmin


457 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Kiaulienos faršas 125 x gramų
Pievagrybiai 0.1 x vienkartinis puodelis 8g
Neriebus majonezas 0.3 x valgomasis šaukštas 5g
Pomidorai 0.1 x vnt, vidutin. 8g
Druska 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.5g
Juodieji pipirai, malti 0.1 x žiupsnelis 0.1g
Česnakai 0.6 x skiltelė, vidutinė 1.9g
Svogūnai 0.1 x vnt, vidutinis 14g
Fermentinis sūris 19 x gramų

Paruošimas:

Į kiaulienos faršą beriame prieskonius, pipirus, įtarkuojame svogūną, 3 česnako skilteles, dedame supjaustytus pievagrybius ir išmaišome. Tolygiai dedame į kepimo indą.
Kepame apie 40 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Paruošiame apkepui užpilą:
Smulkiai supjaustome pomidorą, fermentinį sūrį, dvi česnako skilteles, dedame majonezą.
Viską gerai išmaišome.
Kai faršo apkepas iškepa, ištraukiame jį iš orkaitės ir užpilame pagamintu užpilu.
Tolygiai išskirstome. Ir kepame orkaitėje dar apie 10 minučių.
Skanaus.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 456.5 kcal
Vandens dalis 86.8 ml
Baltymai 18 g
Angliavandeniai 3.1 g
     Maistinės skaidulos 0.7 g
     Krakmolas 0.3 g
     Cukrus, viso 1.1 g
     Cukrus, natūralus 0.9 g
Riebalai 69.5 g
     Sotieji riebalai 25.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 5.6 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 33.5 g
     Trans-riebalai 0.1 g
     Cholesterolis 109.5 mg
Druska 1.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 71.2 mcg
Vitaminas C 5.2 mg
Vitaminas D 1.2 mcg
Vitaminas E 0.8 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.4 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 7.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 13.6 mcg
Vitaminas B12 1.5 mcg
Vitaminas K 0 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.6 mg
Kalcis 166.1 mg
Magnis 33.3 mg
Kalis 321.5 mg
Geležis 1.7 mg
Fosforas 203.6 mg
Selenas 8.9 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 16.5 mcg
Varis 0 mg
Fluoras 0 mcg