Recepto > Peržiūra

Kiaulienos faršo apkepas

Sukūrė narys: Julius.Ad


457 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Kiaulienos faršas 125 x gramų
Pievagrybiai 0.1 x vienkartinis puodelis 8g
Neriebus majonezas 0.3 x valgomasis šaukštas 5g
Pomidorai 0.1 x vnt, vidutin. 8g
Druska 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.5g
Juodieji pipirai, malti 0.1 x žiupsnelis 0.1g
Česnakai 0.6 x skiltelė, vidutinė 1.9g
Svogūnai 0.1 x vnt, vidutinis 14g
Fermentinis sūris 19 x gramų

Paruošimas:

Į kiaulienos faršą beriame prieskonius, pipirus, įtarkuojame svogūną, 3 česnako skilteles, dedame supjaustytus pievagrybius ir išmaišome. Tolygiai dedame į kepimo indą.
Kepame apie 40 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Paruošiame apkepui užpilą:
Smulkiai supjaustome pomidorą, fermentinį sūrį, dvi česnako skilteles, dedame majonezą.
Viską gerai išmaišome.
Kai faršo apkepas iškepa, ištraukiame jį iš orkaitės ir užpilame pagamintu užpilu.
Tolygiai išskirstome. Ir kepame orkaitėje dar apie 10 minučių.
Skanaus.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 456.5 kcal
Vanduo 86.8 ml
Baltymai 18 g
Angliavandeniai 3.1 g
     Skaidulos 0.7 g
     Cukrus, viso 1.1 g
     Cukrus, natūralus 0.9 g
Riebalai 69.5 g
     Sotieji riebalai 25.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 5.6 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 33.5 g
     Trans-riebalai 0.1 g
     Cholesterolis 109.5 mg
Druska 1.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 71.2 μg
Vitaminas C 5.2 mg
Vitaminas D 1.2 μg
Vitaminas E 0.8 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.4 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 7.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 13.6 μg
Vitaminas B12 1.5 μg
Vitaminas K 0 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.6 mg
Kalcis 166.1 mg
Magnis 33.3 mg
Kalis 321.5 mg
Geležis 1.7 mg
Fosforas 203.6 mg
Selenas 8.9 μg
Manganas 0 mg
Jodas 16.5 μg
Varis 0 mg
Fluoras 0 μg