Recepto > Peržiūra

Kefyro ir juodųjų serbentų želė Sukūrė narys: [email protected]


95 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Kefyras, 2,5% rieb. 63 x gramų
Serbentai, juodieji 25 x gramų, tik valgomos dalies
Cukrus 8 x gramų
Želatina 4.4 x gramų

Paruošimas:

Uogas sutriname su cukrumi, supilame kefyrą. Želatiną ištirpiname mažame kiekyje vandens ir supilame į prieš tai paruoštą masę. Gerai išmaišome, pilame į formą ir dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 95.1 kcal
Vandens dalis 76.1 ml
Baltymai 6.2 g
Angliavandeniai 14.8 g
     Maistinės skaidulos 1.7 g
     Krakmolas 0 g
     Cukrus, viso 12.4 g
     Cukrus, natūralus 2.6 g
Riebalai 1.6 g
     Sotieji riebalai 1 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.1 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai -
     Mono-nesotieji riebalai 0.5 g
     Trans-riebalai -
     Cholesterolis 6.3 mg
Druska 0 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 27.3 mcg
Vitaminas C 42.2 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 0.3 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.1 mg
Vitaminas B4 (cholinas) -
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) -
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 8 mcg
Vitaminas B12 0.3 mcg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.3 mg
Kalcis 86.2 mg
Magnis 13.7 mg
Kalis 165.1 mg
Geležis 0.4 mg
Fosforas 69.4 mg
Selenas 0.7 mcg
Manganas -
Jodas 6.1 mcg
Varis -