Recepto > Peržiūra

Sorų kruopos su kale kopūstais ir morkomis Sukūrė narys: MantasJ



407 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Sorų kruopos, neparuoštos 50 x gramų
Morkos 30 x gramų, tik valgomos dalies
Kale kopūstai 15 x gramų
Pomidorai 0.5 x vnt, vidutin. 30g
Moliūgų sėklos, džiovintos 5 x gramų, tik valgomos dalies
Konservuotos juodosios alyvuogės (su kauliukais) 3 x vnt, vidutin. 15g
Saulėgražų sėklos 5 x gramų, tik valgomos dalies
Alyvuogių aliejus 1 x valgomasis šaukštas 12g
Prieskoniai, pikantiški, malti 1.5 x gramų

Paruošimas:

Kruopas užmerkiame iš vakaro, ryte paverdame kelias minutes. Baigus virti uždedame norimus prieskonius, alyvuogių aliejų, daržoves, bei kitus ingredientus.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 406.8 kcal
Vandens dalis 82.3 ml
Baltymai 9.5 g
Angliavandeniai 43.7 g
     Maistinės skaidulos 5 g
     Krakmolas 28.6 g
     Cukrus, viso 3.9 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 22.7 g
     Sotieji riebalai 3.5 g
     Poli-nesotieji riebalai 5.2 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.5 g
     Mono-nesotieji riebalai 12.3 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.6 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 612.7 mcg
Vitaminas C 29.9 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 6.2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 3.1 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0.1 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.4 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 44.6 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 105.7 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.2 mg
Kalcis 94.2 mg
Magnis 117.6 mg
Kalis 399 mg
Geležis 4 mg
Fosforas 223 mg
Selenas 2.2 mcg
Manganas 0.4 mg
Jodas 5 mcg
Varis 0.3 mg