Recepto > Peržiūra

Vištienos suktinukai Sukūrė narys: JuliusAdmin


657 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Vištienos krūtinėlės (filė) 200 x gramų
Fermentinis sūris 67 x gramų
Morkos 0.7 x vnt, vidutinė (61g, tik valgomos dalies) 41g
Cukinija 200 x gramų, tik valgomos dalies
Paprikos raudonosios 70 x gramų, tik valgomos dalies
Svogūnai 0.3 x vnt, vidutinis 37g
Garstyčios 3.3 x gramų
Druska 0.2 x arbatinis šaukštelis 0.7g
Juodieji pipirai, malti 0.3 x žiupsnelis 0.1g

Paruošimas:

Morkas nuskusti ir supjaustyti pailgomis juostelėmis. Papriką, sūrį ir cukiniją taip pat supjaustyti pailgomis juostelėmis.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti į 6 - 7 gabalus ir plonai išmušti. Aptepti garstyčiomis. Pabarstyti prieskoniais, druska, pipirais.
Ant kepsnelio sudėti daržoves bei sūrį ir susukti į suktinuką. Galima sutvirtinti dantų krapštukais.
Suktinuką susukti į foliją ir dėti į kepimo groteles.
Kepti ant žarijų 30 minučių. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, foliją nuimti.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 656.7 kcal
Vandens dalis 473.7 ml
Baltymai 60.1 g
Angliavandeniai 20.3 g
     Maistinės skaidulos 5.6 g
     Krakmolas 3.5 g
     Cukrus, viso 8.7 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 38.1 g
     Sotieji riebalai 16.3 g
     Poli-nesotieji riebalai 4.8 g
     Omega-3 riebalai 0.1 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 13.6 g
     Trans-riebalai 0.7 g
     Cholesterolis 194.5 mg
Druska 2.7 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 1106 mcg
Vitaminas C 123.5 mg
Vitaminas D 1.5 mcg
Vitaminas E 3.2 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.5 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.6 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 25.1 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 134.1 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 1.6 mg
Vitaminas B6 1.7 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 163.7 mcg
Vitaminas B12 1.4 mcg
Vitaminas K 0.1 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 5.3 mg
Kalcis 618 mg
Magnis 153.7 mg
Kalis 1354.2 mg
Geležis 4.1 mg
Fosforas 760.3 mg
Selenas 35.8 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 29.3 mcg
Varis 0.1 mg