Recepto > Peržiūra

Vištienos suktinukai (kepti žarijose)

Sukūrė narys: Julius.Ad


394 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Vištienos krūtinėlės, su oda 120 x gramų
Fermentinis sūris 40 x gramų
Morkos 0.4 x vnt, vidutinė (61g, tik valgomos dalies) 24g
Cukinija 120 x gramų, tik valgomos dalies
Paprikos raudonosios 42 x gramų, tik valgomos dalies
Svogūnai 0.2 x vnt, vidutinis 22g
Garstyčios 2 x gramų
Druska 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.4g
Juodieji pipirai, malti 0.2 x žiupsnelis 0.1g

Paruošimas:

Morkas nuskusti ir supjaustyti pailgomis juostelėmis. Papriką, sūrį ir cukiniją taip pat supjaustyti pailgomis juostelėmis.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti į 6 - 7 gabalus ir plonai išmušti. Aptepti garstyčiomis. Pabarstyti prieskoniais, druska, pipirais.
Ant kepsnelio sudėti daržoves bei sūrį ir susukti į suktinuką. Galima sutvirtinti dantų krapštukais.
Suktinuką susukti į foliją ir dėti į kepimo groteles.
Kepti ant žarijų 30 minučių. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, foliją nuimti.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 394.4 kcal
Vanduo 284.5 ml
Baltymai 36.1 g
Angliavandeniai 12.2 g
     Skaidulos 3.4 g
     Cukrus, viso 5.3 g
     Cukrus, natūralus 5 g
Riebalai 22.9 g
     Sotieji riebalai 9.8 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.9 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 8.2 g
     Trans-riebalai 0.4 g
     Cholesterolis 116.8 mg
Druska 1.6 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 664.3 μg
Vitaminas C 74.2 mg
Vitaminas D 0.9 μg
Vitaminas E 1.9 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.4 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 15.1 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 80.5 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 1 mg
Vitaminas B6 1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 98.3 μg
Vitaminas B12 0.8 μg
Vitaminas K 0 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 3.2 mg
Kalcis 371.2 mg
Magnis 92.3 mg
Kalis 813.4 mg
Geležis 2.4 mg
Fosforas 456.6 mg
Selenas 21.5 μg
Manganas 0 mg
Jodas 17.6 μg
Varis 0 mg
Fluoras 0 μg
Silicis 0.6 mg