Recepto > Peržiūra

Želė desertas Sukūrė narys: JuliusAdmin


419 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Jogurtas, 1,5% rieb. 400 x gramų
Vanduo 100 x ml
Vaisių želė 154 x gramų
Želatina 1 x valgomasis šaukštas 25g

Paruošimas:

Paruošti želė. Leisti želė sustingti, ir supjaustyti kubeliais. Želė galima paruošti skirtingų skonių.
Ant sudėtos želės supilti jogurtą sumaišytą su želatina (želatiną išbrinkinti ir ištirpinti vandenyje).
Visa tai pastatyti šaltai, kad sustingtų, o vėliau išimti ant lėkštės.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 418.6 kcal
Vandens dalis 579.5 ml
Baltymai 39.9 g
Angliavandeniai 31.7 g
     Maistinės skaidulos 2.8 g
     Krakmolas 1.4 g
     Cukrus, viso 46.5 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 6.3 g
     Sotieji riebalai 4.2 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.6 g
     Omega-3 riebalai 0.6 g
     Omega-6 riebalai 0.6 g
     Mono-nesotieji riebalai 1.8 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 25.8 mg
Druska 0.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 69.5 mcg
Vitaminas C 23 mg
Vitaminas D 0.4 mcg
Vitaminas E 0.7 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.8 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 3.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) -
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) -
Vitaminas B6 0.4 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 28.8 mcg
Vitaminas B12 0.8 mcg
Vitaminas K 5.8 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.8 mg
Kalcis 631.3 mg
Magnis 70.7 mg
Kalis 849.2 mg
Geležis 0.8 mg
Fosforas 380.9 mg
Selenas 12 mcg
Manganas 0.2 mg
Jodas 67.1 mcg
Varis 0.1 mg
Fluoras 58.5 mcg
Silicis 1.5 mg
Chromas 3.6 mcg