Recepto > Peržiūra

Želė desertas

Sukūrė narys: Rimvydas


209 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Jogurtas, 1,5% rieb. 200 x gramų
Vanduo 50 x ml
Vaisių želė 77 x gramų
Želatina 0.5 x valgomasis šaukštas 13g

Paruošimas:

Paruošti želė. Leisti želė sustingti, ir supjaustyti kubeliais. Želė galima paruošti skirtingų skonių.
Ant sudėtos želės supilti jogurtą sumaišytą su želatina (želatiną išbrinkinti ir ištirpinti vandenyje).
Visa tai pastatyti šaltai, kad sustingtų, o vėliau išimti ant lėkštės.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 209.3 kcal
Vanduo 289.8 ml
Baltymai 20 g
Angliavandeniai 15.8 g
     Skaidulos 1.4 g
     Cukrus, viso 23.2 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 3.2 g
     Sotieji riebalai 2.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.3 g
     Omega-3 riebalai 0.3 g
     Omega-6 riebalai 0.3 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.9 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 12.9 mg
Druska 0.2 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 34.8 μg
Vitaminas C 11.5 mg
Vitaminas D 0.2 μg
Vitaminas E 0.4 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.4 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) -
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) -
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 14.4 μg
Vitaminas B12 0.4 μg
Vitaminas K 2.9 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.9 mg
Kalcis 315.7 mg
Magnis 35.4 mg
Kalis 424.6 mg
Geležis 0.4 mg
Fosforas 190.5 mg
Selenas 6 μg
Manganas 0.1 mg
Jodas 33.6 μg
Varis 0.1 mg
Fluoras 29.2 μg
Silicis 0.7 mg
Chromas 1.8 μg