Recepto > Peržiūra

Morkų ir obuolių blyneliai Sukūrė narys: Julius.Ad


777 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Morkos 300 x gramų, tik valgomos dalies
Obuoliai 500 x gramų, tik valgomos dalies
Kiaušiniai 2 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 116g
Cukrus 30 x gramų
Miltai kvietiniai, aukčiausios rūšies 50 x gramų

Paruošimas:

Smulkia burokine tarka sutarkuoti obuolius ir morkas.
Išplakti kiaušinius su cukrumi ir miltais. Įmaišyti obuolių ir morkų tarkę.
Kepti blynelius įkaitintame aliejuje.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 776.6 kcal
Vandens dalis 748 ml
Baltymai 20 g
Angliavandeniai 158.6 g
     Maistinės skaidulos 18.5 g
     Krakmolas 38.7 g
     Cukrus, viso 87.8 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 12.6 g
     Sotieji riebalai 2.7 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.9 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.2 g
     Mono-nesotieji riebalai 3.7 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 350.9 mg
Druska 1.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 5152 mcg
Vitaminas C 54.7 mg
Vitaminas D 3.3 mcg
Vitaminas E 5.5 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.5 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.7 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 6.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 362.4 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) -
Vitaminas B6 1.6 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 94.6 mcg
Vitaminas B12 1.6 mcg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.7 mg
Kalcis 234.5 mg
Magnis 125.6 mg
Kalis 1543 mg
Geležis 6.2 mg
Fosforas 397.6 mg
Selenas 24.8 mcg
Manganas -
Jodas 49.8 mcg
Varis -