Recepto > Peržiūra

Bolivinės balandos košė su avokadu

Sukūrė narys: MantasJ


185 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Bolivinė balanda, neparuošta 35 x gramų
Vanduo 75 x ml
Avokadas 25 x gramų, tik valgomos dalies
Joduota druska 0.5 x žiupsnelis 0.2g

Paruošimas:

1. Vakare perplauname bolivinės balandos kruopas šaltu vandeniu ir užmerkiame, kad brinktų per naktį.
2. Ryte pakeičiame vandenį ir grūdus kartu su vandeniu (orientacinis santykis 1:2) užverdame. Vos užvirus išjungiame ir paliekame brinkti (apie 5-7 min.);.
3. Pagamintą bolivinės balandos košę pagardiname avokadu bei trupučiu druskos. VIską gerai išmaišome.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 184.8 kcal
Vandens dalis 95.9 ml
Baltymai 5.4 g
Angliavandeniai 24 g
     Maistinės skaidulos 3.3 g
     Krakmolas 18.3 g
     Cukrus, viso 0.1 g
     Cukrus, natūralus 0.1 g
Riebalai 8 g
     Sotieji riebalai 1.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.6 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 4.7 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.2 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 3.3 mcg
Vitaminas C 3.3 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.9 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 26.3 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.6 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 26.8 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 4.8 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.9 mg
Kalcis 21.6 mg
Magnis 60.5 mg
Kalis 266.3 mg
Geležis 1.3 mg
Fosforas 129.5 mg
Selenas 3.2 mcg
Manganas 0.7 mg
Jodas 6.5 mcg
Varis 0.2 mg
Fluoras 1.5 mcg
Silicis 1.1 mg