Recepto > Peržiūra

Cukinijos apkepas su kietuoju sūriu Sukūrė narys: Poser


306 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Cukinija 129 x gramų, tik valgomos dalies
Kietasis sūris "Džiugas" (be laktozės) 14 x gramų
Karštai rūkyta kiaulienos šoninė 43 x gramų
Kokosų miltai 2.9 x gramų
Balkšvojo gysločio sėklų luobelės 1.4 x gramų
Kiaušiniai 0.7 x vnt, didesnis (63g, su lukštais) 45g
Joduota druska 0.1 x arbatinis šaukštelis, smulkios 0.7g
Kepimo milteliai 0.3 x arbatinis šaukštelis 1.3g
Alyvuogių aliejus 2.9 x gramų
Svogūnai 0.1 x vnt, vidutinis 16g
Juodieji pipirai, malti 0.1 x žiupsnelis 0.1g
Grietinė, 30% rieb. 14 x gramų

Paruošimas:

Cukiniją ir sūrį sutarkuoti su burokine tarka. Svogūnus pakepinti su aliejumi ir šonine. Kiaušinius išplakti su grietine, miltais, pipirais ir druska. Viską sumaišyti su cukinija ir kepti 200C laipsnių įkaitintoje orkaiėje (45 min.).



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 306.4 kcal
Vandens dalis 200.5 ml
Baltymai 19.8 g
Angliavandeniai 8.2 g
     Maistinės skaidulos 4 g
     Krakmolas 2.1 g
     Cukrus, viso 2.6 g
     Cukrus, natūralus 1.5 g
Riebalai 21.9 g
     Sotieji riebalai 9.3 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.9 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 4.8 g
     Trans-riebalai 0.2 g
     Cholesterolis 151.3 mg
Druska 2.7 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 136.6 mcg
Vitaminas C 12.7 mg
Vitaminas D 1.3 mcg
Vitaminas E 1.1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.9 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 140.8 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 87.5 mcg
Vitaminas B12 0.7 mcg
Vitaminas K 0 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.9 mg
Kalcis 72.1 mg
Magnis 43.2 mg
Kalis 414 mg
Geležis 1.3 mg
Fosforas 154.3 mg
Selenas 7.8 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 32.4 mcg
Varis 0 mg
Fluoras 0 mcg