Recepto > Peržiūra

Varškės apkepas Sukūrė narys: Rena


447 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Manų kruopos, neparuoštos 13 x gramų
Kiaušiniai 0.9 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 51g
Sviestas 82% rieb. 13 x gramų
Pienas, 3,2% 31 x gramų
Razinos 13 x gramų
Varškė, 9% rieb. 125 x gramų

Paruošimas:

Manų kruopas užpilti pienu ir palikti 30 min. Razinas užpilti verdančiu vandeniu ir palikti. Atskirti kiaušinių baltymus ir trynius. Išplakti kiaušinių trynius, sudėti sviestą, varškę ir išbrinkusius manus. Viską gerai išplakti. Įmaišyti išbrinkusias nusunktas razinas. Tada išplakti baltymus ir atsargiai įmaišyti į tešlą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 40 min.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 446.9 kcal
Vandens dalis 147.9 ml
Baltymai 27 g
Angliavandeniai 24.5 g
     Maistinės skaidulos 1.5 g
     Krakmolas 9 g
     Cukrus, viso 12.7 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 26.8 g
     Sotieji riebalai 15.2 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.4 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai -
     Mono-nesotieji riebalai 8.5 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 203.7 mg
Druska 0.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 174.5 mcg
Vitaminas C 0.5 mg
Vitaminas D 1.4 mcg
Vitaminas E 1.1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.6 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 5.6 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 158.6 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) -
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 28.5 mcg
Vitaminas B12 2.1 mcg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.9 mg
Kalcis 176.5 mg
Magnis 36.3 mg
Kalis 320.4 mg
Geležis 1.5 mg
Fosforas 413.2 mg
Selenas 12.7 mcg
Manganas -
Jodas 17.7 mcg
Varis -
Silicis 1 mg