Recepto > Peržiūra

Kopūstų ir morkų salotos Sukūrė narys: Rena


222 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Kopūstai 124 x gramų, tik valgomos dalies
Morkos 32 x gramų, tik valgomos dalies
Majonezas "Provansal" 30 x gramų
Druska 0.2 x žiupsnelis 0.1g
Krapai 0.2 x gramų, kartu su nevalgoma dalimi

Paruošimas:

Sutarkuojame kopūstus ir morkas. Įberiame žiupsnelį druskos, krapų ir citrinos rūgštelės.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 221.8 kcal
Vandens dalis 149.2 ml
Baltymai 3 g
Angliavandeniai 10.2 g
     Maistinės skaidulos 3.4 g
     Krakmolas 0.1 g
     Cukrus, viso 6.5 g
     Cukrus, natūralus 5.8 g
Riebalai 20.1 g
     Sotieji riebalai 2.4 g
     Poli-nesotieji riebalai 11.8 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai -
     Mono-nesotieji riebalai 4.8 g
     Trans-riebalai -
     Cholesterolis 29.6 mg
Druska 0.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 561.5 mcg
Vitaminas C 42.3 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 10.3 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.1 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 36.6 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 0 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.4 mg
Kalcis 91.2 mg
Magnis 35.6 mg
Kalis 427.3 mg
Geležis 1.3 mg
Fosforas 81 mg
Selenas 4.1 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 4.8 mcg
Varis 0 mg
Silicis 0.7 mg