Recepto > Peržiūra

Varškės apkepas su morkomis

Sukūrė narys: Julius.Ad


456 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Varškė, 18% 100 x gramų
Manų kruopos, neparuoštos 0.8 x valgomasis šaukštas 12g
Kiaušiniai 0.6 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 35g
Sviestas, 82,5% rieb. 15 x gramų
Morkos 0.6 x vnt, didesnė (72g, tik valgomos dalies) 43g
Cukrus 0.4 x valgomasis šaukštelis 4g
Druska 0.2 x arbatinis šaukštelis 0.8g

Paruošimas:

1. Kiaušinius išsukti su cukrumi, suberti ištrintą varškę, sudėti sviestą, smulkiai sutarkuotas morkas. Viską gerai išmaišyti.
2. Manų kruopas galima pamirkyti piene ( tai suteikia purumo apkepui) ir sudėti jas į varškės masę, bei viską gerai išmaišyti, pasūdyti ir sudėti į riebalais išteptą kepimo skardą.
3. Apkepą geriausia kepti 180 - 200 laipsnių orkaitėje, apie pusvalandį.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 455.7 kcal
Vanduo 122.8 ml
Baltymai 18.7 g
Angliavandeniai 20.8 g
     Skaidulos 1.6 g
     Cukrus, viso 9.2 g
     Cukrus, natūralus 2.3 g
Riebalai 33.4 g
     Sotieji riebalai 18.9 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.8 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai -
     Mono-nesotieji riebalai 10.3 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 202.7 mg
Druska 1.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 980.7 μg
Vitaminas C 2.2 mg
Vitaminas D 1.2 μg
Vitaminas E 1.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.4 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 3.9 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 108.8 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 25.3 μg
Vitaminas B12 1.5 μg
Vitaminas K 0 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1 mg
Kalcis 131.3 mg
Magnis 43.9 mg
Kalis 268.4 mg
Geležis 1.4 mg
Fosforas 309.6 mg
Selenas 9.1 μg
Manganas 0 mg
Jodas 14.4 μg
Varis 0 mg
Silicis 1 mg