Recepto > Peržiūra

Varškės apkepas su morkomis Sukūrė narys: JuliusAdmin


759 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Varškė, 18% 167 x gramų
Manų kruopos, neparuoštos 1.3 x valgomasis šaukštas 20g
Kiaušiniai 1 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 58g
Sviestas, 82,5% rieb. 25 x gramų
Morkos 1 x vnt, didesnė (72g, tik valgomos dalies) 72g
Cukrus 0.7 x valgomasis šaukštelis 7g
Druska 0.3 x arbatinis šaukštelis 1.3g

Paruošimas:

1. Kiaušinius išsukti su cukrumi, suberti ištrintą varškę, sudėti sviestą, smulkiai sutarkuotas morkas. Viską gerai išmaišyti.
2. Manų kruopas galima pamirkyti piene ( tai suteikia purumo apkepui) ir sudėti jas į varškės masę, bei viską gerai išmaišyti, pasūdyti ir sudėti į riebalais išteptą kepimo skardą.
3. Apkepą geriausia kepti 180 - 200 laipsnių orkaitėje, apie pusvalandį.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 758.7 kcal
Vandens dalis 204.5 ml
Baltymai 31.2 g
Angliavandeniai 34.7 g
     Maistinės skaidulos 2.6 g
     Krakmolas 14.7 g
     Cukrus, viso 15.3 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 55.6 g
     Sotieji riebalai 31.4 g
     Poli-nesotieji riebalai 3 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai -
     Mono-nesotieji riebalai 17.2 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 337.5 mg
Druska 1.8 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 1632.9 mcg
Vitaminas C 3.6 mg
Vitaminas D 2 mcg
Vitaminas E 2.7 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.7 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 6.6 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 181.2 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.4 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 42.1 mcg
Vitaminas B12 2.5 mcg
Vitaminas K 0 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.6 mg
Kalcis 218.6 mg
Magnis 73.2 mg
Kalis 446.9 mg
Geležis 2.3 mg
Fosforas 515.5 mg
Selenas 15.2 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 24 mcg
Varis 0 mg