Recepto > Peržiūra

Cukinijų vafliai

Sukūrė narys: [email protected]


214 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Cukinija 175 x gramų, tik valgomos dalies
Sūris "Edam" 13 x gramų
Kiaušiniai 0.8 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 44g
Kvietiniai miltai 28 x gramų
Krapai 1.8 x gramų, tik valgomos dalies
Joduota druska 0.3 x arbatinis šaukštelis, smulkios 1.3g
Kepimo milteliai 0.3 x arbatinio šaukštelio 1.2g

Paruošimas:

1. Cukiniją nulupti, sutarkuoti burokine tarka, apiberti šaukšteliu druskos, permaišyti ir palikti 15 minučių.
2. Miltus, kiaušinius, kepimo miltelius sumaišyti kartu, suberti tarkuotą sūrį.
3. Cukiniją nuspausti per rankšluostį, turėtų likti 1/2 jos svorio. Cukiniją įmaišyti į tešlą, pagardinti smulkintais krapais.
4. Kepti sviestu pateptoje vaflinėje apie 5 minutes, kol gražiai paruduos.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 214.4 kcal
Vandens dalis 167.1 ml
Baltymai 12.5 g
Angliavandeniai 26.1 g
     Maistinės skaidulos 3 g
     Krakmolas 20.3 g
     Cukrus, viso 1.4 g
     Cukrus, natūralus 1.1 g
Riebalai 7.6 g
     Sotieji riebalai 3.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.7 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 2.4 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 142.6 mg
Druska 2.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 112.5 mcg
Vitaminas C 8.6 mg
Vitaminas D 1 mcg
Vitaminas E 0.9 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.9 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 131 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 34.1 mcg
Vitaminas B12 0.4 mcg
Vitaminas K 0.2 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.5 mg
Kalcis 133.7 mg
Magnis 53.3 mg
Kalis 410.9 mg
Geležis 1.4 mg
Fosforas 205.7 mg
Selenas 9.1 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 47.4 mcg
Varis 0 mg