Recepto > Peržiūra

Silkė morkų ir svogūnų patale Sukūrė narys: JuliusAdmin


810 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Silkė 2 x filė 368g
Svogūnai 1 x vnt, vidutinis 110g
Morkos 1 x vnt, vidutinė (61g, tik valgomos dalies) 61g
Pomidorų padažas, konservuotas 0.2 x puodelis 37g
Saulėgrąžų aliejus 0.5 x valgomasis šaukštelis 3g

Paruošimas:

Morkas sutarkuoti, svogūnus susmulkinti ir viską pakepinti ant aliejaus, kol lengvai pagels ir suminkštės.
Sudėti pomidorų padažą ir uždengus keptuvę dangčiu patroškinti apie 5 minutes.
Paruoštą masę ataušinti.
Silkę susmulkinti norimo dydžio gabalėliais, ją užkloti paruoštu morkų ir svogūnų patalu.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 810.4 kcal
Vandens dalis 446.2 ml
Baltymai 62.9 g
Angliavandeniai 17.1 g
     Maistinės skaidulos 5.2 g
     Krakmolas 0.4 g
     Cukrus, viso 9.8 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 54.6 g
     Sotieji riebalai 12.4 g
     Poli-nesotieji riebalai 11.1 g
     Omega-3 riebalai 6.7 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 25.9 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 283.4 mg
Druska 1.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 1144.8 mcg
Vitaminas C 13.3 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 3 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.3 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.9 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 9.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 3.6 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 3.8 mg
Vitaminas B6 2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 67.6 mcg
Vitaminas B12 36.8 mcg
Vitaminas K 1 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.6 mg
Kalcis 386.7 mg
Magnis 149.9 mg
Kalis 2004.8 mg
Geležis 5.4 mg
Fosforas 915.8 mg
Selenas 135.8 mcg
Manganas 0.2 mg
Jodas 8.7 mcg
Varis 0.3 mg