Recepto > Peržiūra

Cukinijos apkepas Sukūrė narys: Jurgita_Koganaite


257 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Cukinija 150 x gramų, tik valgomos dalies
Morkos 0.3 x vnt, vidutinė (61g, tik valgomos dalies) 15g
Svogūnai 0.3 x vnt, vidutinis 28g
Manų kruopos, neparuoštos 0.8 x valgomasis šaukštas 11g
Saulėgrąžų aliejus 0.5 x valgomasis šaukštas 6g
Fermentinis sūris Gouda 25 x gramų
Kiaušiniai 0.5 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 29g

Paruošimas:

Cukiniją nulupti ir sutarkuoti per burokinę tarką, nusunkti susidariusius skysčius. Pakepinti svogūnus su morkomis aliejuje. Suberti tarkuotą sūrį, kiaušinius, kepintus svogūnus su morkomis į cukiniją, supilti manus, viską išmaišyti ir kepti apie 45 minutes orkaitėje, 200 laipsnių temperatūroje.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 257 kcal
Vandens dalis 183.3 ml
Baltymai 12.1 g
Angliavandeniai 18 g
     Maistinės skaidulos 2.9 g
     Krakmolas 10.6 g
     Cukrus, viso 3.1 g
     Cukrus, natūralus 3 g
Riebalai 16.1 g
     Sotieji riebalai 1.3 g
     Poli-nesotieji riebalai 4.3 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai -
     Mono-nesotieji riebalai 2.1 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 87.6 mg
Druska 0.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 329 mcg
Vitaminas C 9.4 mg
Vitaminas D 0.8 mcg
Vitaminas E 4.7 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 90.6 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) -
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 46.6 mcg
Vitaminas B12 0.4 mcg
Vitaminas K -
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.9 mg
Kalcis 62.5 mg
Magnis 40.6 mg
Kalis 386.1 mg
Geležis 1.2 mg
Fosforas 128.4 mg
Selenas 5.2 mcg
Manganas -
Jodas 9.5 mcg
Varis -
Silicis 0.4 mg