Recepto > Peržiūra

Nugarinė įdaryta džiovintais grybais Sukūrė narys: Semi



225 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Kiaulienos nugarinė, be kaulo 132 x gramų
Baravykai, džiovinti 14 x gramų
Svogūnai 0.4 x vnt, vidutinis 44g
Kiaušiniai 0.4 x vnt, didesnis (63g, su lukštais) 25g
Juodieji pipirai, malti 0.2 x žiupsnelis 0.1g
Himalajų druska 0.2 x žiupsnelis 0.1g
Prieskoniai, baltieji pipirai 0.1 x gramų

Paruošimas:

Džiovintus grybus užmerkiau verdančiame vandenyje iš vakaro. Nugarinę supjausčiau, kaip karbonadams ir išmušiau, paprieskoniavau ir padruskavau. Svogūną supjausčiau smulkiai ir įdėjau į keptuvę pakepinti ( įpilu šiek tiek vandens kad nesviltų) Kol svogūnas kepė, susipjausčiau džiovintus grybus ( kas nori gali tiesiog mėsmalėje sumalti). Supjaustytus grybus sudėjau ant svogūnų ir viską dar šiek tiek pakepinau ( druskos ir prieskonių įdėkite pagal skonį). Kiaušinį reikia kietai išvirti ir supjaustyti. Kaip apkepė grybai su svogūnais, tada sudėjau pjaustytą kiaušinį ir leidau šiek tiek pravėsti. Tuomet į mėsą dėjau įdarą ir su dantų krapštukais susmaigsčiau. Kepti orkaitėje 180 laipsnių apie 15 minučių. ( Galima prieš pabaigiant kepti uždėti sūrio, kad pasilydytų) Skanaus



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 225.1 kcal
Vandens dalis 151.5 ml
Baltymai 35.3 g
Angliavandeniai 9.1 g
     Maistinės skaidulos 3.3 g
     Krakmolas 0.3 g
     Cukrus, viso 3.9 g
     Cukrus, natūralus 3.9 g
Riebalai 6.5 g
     Sotieji riebalai 0.7 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.4 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 1 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 76.1 mg
Druska 0.2 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 76.8 mcg
Vitaminas C 3.4 mg
Vitaminas D 1 mcg
Vitaminas E 0.4 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 3.4 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 78.7 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 46 mcg
Vitaminas B12 0.3 mcg
Vitaminas K 0 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.6 mg
Kalcis 42.2 mg
Magnis 26.1 mg
Kalis 515.2 mg
Geležis 10.4 mg
Fosforas 153.3 mg
Selenas 4.6 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 5.1 mcg
Varis 0 mg
Fluoras 0 mcg