Recepto > Peržiūra

Picos padas iš kalafiorų (be miltų) Sukūrė narys: Semi



349 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Žiedinis kopūstas 165 x gramų
Sūris "Maasdam" 45% rieb. 75 x gramų
Kiaušiniai 0.5 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 29g
Druska 0.3 x žiupsnelis 0.1g
Juodieji pipirai, malti 0.3 x žiupsnelis 0.1g

Paruošimas:

Kalafiorą smulkiai sutarkuojame ( galima per burokine tarką). Šiek tiek apverdame vandenyje. Palaukiam kol atvės ir gerai nusunkiame ( merlėje). Į mase įmušame du kiaušinius ir sudedame dalį tarkuoto sūrio. ( apie 300 g). Viską gerai išmaišome. Visą mase dedame ant kepimo popieriaus, kuriuo išklota kepimo skarda, ir formuojame picos padą. Kepamei 200-210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min. ( turi padas paruduoti ir apskrusti). Ištraukiame iškeptą picos padą ir ant viršus dedame ką tik norite :) . Skanaus



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 348.7 kcal
Vandens dalis 198.2 ml
Baltymai 25.1 g
Angliavandeniai 8.4 g
     Maistinės skaidulos 3.3 g
     Krakmolas 0 g
     Cukrus, viso 3.2 g
     Cukrus, natūralus 3.2 g
Riebalai 24.6 g
     Sotieji riebalai 15.4 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.3 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 1 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 87.6 mg
Druska 1.4 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 36 mcg
Vitaminas C 79.5 mg
Vitaminas D 0.8 mcg
Vitaminas E 0.4 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.4 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 163.7 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 1.1 mg
Vitaminas B6 0.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 103.5 mcg
Vitaminas B12 0.4 mcg
Vitaminas K 25.6 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.7 mg
Kalcis 48.6 mg
Magnis 32.2 mg
Kalis 522.3 mg
Geležis 1.1 mg
Fosforas 125 mg
Selenas 5.8 mcg
Manganas 0.3 mg
Jodas 4 mcg
Varis 0.1 mg
Fluoras 1.7 mcg