Recepto > Peržiūra

"Charčio" sriuba

Sukūrė narys: Rimvydas


356 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Jautiena 125 x gramų, tik valgomos dalies
Bazilikas, šviežias 0.1 x puodelis, lapų 1.5g
Česnakai 0.5 x skiltelė, vidutinė 1.5g
Juodieji pipirai, malti 0.3 x žiupsnelis 0.1g
Krapai 1.5 x gramų, tik valgomos dalies
Morkos 0.3 x vnt, didesnė (72g, tik valgomos dalies) 18g
Paprikos raudonosios 53 x gramų, kartu su nevalgoma dalimi
Prieskoniai, petražolės, džiovintos 0.3 x arbatinis šaukštelis 0.1g
Pomidorai 0.5 x vnt, vidutin. 30g
Ryžiai baltieji, neparuošti 0.5 x valgomasis šaukštas 8g
Svogūnai 0.3 x vnt, didelis 38g
Druska 0.3 x arbatinis šaukštelis 1g
Čili pipirai, įvairaus dydžio ir spalvų 0.3 x vnt, vidutin. 5g

Paruošimas:

Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepti.
Į verdantį vandenį (1,5 l) sudėti mėsą ir ryžius.
Svogūną, morką, papriką, čili ir nuluptus pomidorus supjaustyti kubeliais ir 10 min patroškinti keptuvėje savo sultyse.
Tada sudėti daržoves į puodą, įberti druskos, juodųjų pipirų ir uždengus virti 20 min.
Jei mažai aštrumo įberti maltų čili pipirų.
Baigus virti, užberti kapotais česnakais ir smulkintomis petražolėmis su krapais ir bazilikais (tinka ir džiovinti).
Uždengus puodą, palaikyti 15 min.
Sriuba turi būti tiršta ir labai aštri.
Skanaus.



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 356.3 kcal
Vanduo 173.9 ml
Baltymai 25.5 g
Angliavandeniai 16.5 g
     Skaidulos 3.3 g
     Cukrus, viso 5.8 g
     Cukrus, natūralus 5.8 g
Riebalai 21.9 g
     Sotieji riebalai 10 g
     Poli-nesotieji riebalai 1 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 8.9 g
     Trans-riebalai 0.1 g
     Cholesterolis 100 mg
Druska 1.3 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 438 μg
Vitaminas C 39.4 mg
Vitaminas D 0.4 μg
Vitaminas E 1.5 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 7.6 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0.3 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.4 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 21 μg
Vitaminas B12 3.4 μg
Vitaminas K 8 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 3.5 mg
Kalcis 48.8 mg
Magnis 44.3 mg
Kalis 553.2 mg
Geležis 3 mg
Fosforas 190.6 mg
Selenas 5.9 μg
Manganas 0 mg
Jodas 12.5 μg
Varis 0 mg
Fluoras 0 μg
Silicis 0.5 mg