Recepto > Peržiūra

"Charčio" sriuba Sukūrė narys: Julius.Ad


713 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Jautiena 250 x gramų, tik valgomos dalies
Bazilikas, šviežias 0.1 x puodelis, lapų 3g
Česnakai 1 x skiltelė, vidutinė 3g
Juodieji pipirai, malti 0.5 x žiupsnelis 0.1g
Krapai 3 x gramų, tik valgomos dalies
Morkos 0.5 x vnt, didesnė (72g, tik valgomos dalies) 36g
Paprikos raudonosios 105 x gramų, kartu su nevalgoma dalimi
Prieskoniai, petražolės, džiovintos 0.5 x arbatinis šaukštelis 0.3g
Pomidorai 1 x vnt, vidutin. 60g
Ryžiai baltieji, neparuošti 1 x valgomasis šaukštas 15g
Svogūnai 0.5 x vnt, didelis 75g
Druska 0.5 x arbatinis šaukštelis 2g
Čili pipirai, įvairaus dydžio ir spalvų 0.5 x vnt, vidutin. 11g

Paruošimas:

Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepti.
Į verdantį vandenį (1,5 l) sudėti mėsą ir ryžius.
Svogūną, morką, papriką, čili ir nuluptus pomidorus supjaustyti kubeliais ir 10 min patroškinti keptuvėje savo sultyse.
Tada sudėti daržoves į puodą, įberti druskos, juodųjų pipirų ir uždengus virti 20 min.
Jei mažai aštrumo įberti maltų čili pipirų.
Baigus virti, užberti kapotais česnakais ir smulkintomis petražolėmis su krapais ir bazilikais (tinka ir džiovinti).
Uždengus puodą, palaikyti 15 min.
Sriuba turi būti tiršta ir labai aštri.
Skanaus.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 712.5 kcal
Vandens dalis 347.8 ml
Baltymai 50.9 g
Angliavandeniai 33.1 g
     Maistinės skaidulos 6.6 g
     Krakmolas 12.3 g
     Cukrus, viso 11.7 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 43.8 g
     Sotieji riebalai 20.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.9 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 17.8 g
     Trans-riebalai 0.3 g
     Cholesterolis 200 mg
Druska 2.6 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 875.9 mcg
Vitaminas C 78.7 mg
Vitaminas D 0.8 mcg
Vitaminas E 3.1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.6 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 15.2 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0.6 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.9 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 42.1 mcg
Vitaminas B12 6.9 mcg
Vitaminas K 15.9 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 7 mg
Kalcis 97.6 mg
Magnis 88.5 mg
Kalis 1106.4 mg
Geležis 6 mg
Fosforas 381.1 mg
Selenas 11.8 mcg
Manganas 0.1 mg
Jodas 24.9 mcg
Varis 0 mg