Recepto > Peržiūra

Cukiniju apkepas Sukūrė narys: [email protected]


90 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Cukinija 80 x gramų, tik valgomos dalies
Viso grūdo avižiniai miltai 8 x gramų
Kepimo milteliai 0.2 x arbatinio šaukštelio 0.9g
Kiaušiniai 0.2 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 12g
Alyvuogių aliejus 0.2 x valgomasis šaukštas 2.4g
Pienas, 2,5% 10 x gramų
Sūris "Parmezano", tarkuotas 2 x gramų
Druska 0.2 x gramų

Paruošimas:

Sumaišome sausus ingredientus, įmušame kaušinius, supilame pieną, aliejų. Užmaišome skystoką tešlą.
Cukinijas supjaustome plonais griežinėliais ir supilame tešlą, ja padengiame kiekvieną cukinijos griežinėli, dedame į skardą. Apibarstome sūriu ir kepame 180C laipsnių orkaitėje 45 min.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 90.1 kcal
Vandens dalis 78.7 ml
Baltymai 3.9 g
Angliavandeniai 9 g
     Maistinės skaidulos 0.8 g
     Krakmolas 1.3 g
     Cukrus, viso 1 g
     Cukrus, natūralus 0.5 g
Riebalai 4.8 g
     Sotieji riebalai 1.2 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.4 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 2.3 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 37.8 mg
Druska 0.7 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 38.1 mcg
Vitaminas C 3.7 mg
Vitaminas D 0.3 mcg
Vitaminas E 0.4 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.4 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 34.7 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 14.1 mcg
Vitaminas B12 0.1 mcg
Vitaminas K 0 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.4 mg
Kalcis 45.9 mg
Magnis 17.2 mg
Kalis 164.5 mg
Geležis 0.3 mg
Fosforas 61.2 mg
Selenas 2.6 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 4.3 mcg
Varis 0 mg