Recepto > Peržiūra

Orkaitėje troškinta žuvies filė su daržovėmis Sukūrė narys: JuliusAdmin



606 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Menkės filė 125 x gramų
Morkos 25 x gramų, tik valgomos dalies
Svogūnai 50 x gramų
Bulvės 25 x gramų, tik valgomos dalies
Grietinėlė, 20% rieb. 0.3 x puodelis 50g
Sviestas, 82,5% rieb. 50 x gramų
Petražolės 0.3 x valgomasis šaukštas 1g
Druska 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.5g

Paruošimas:

Morkas nuskusti, supjaustyti griežinėliais. Bulves nulupti, apvirti. Keptuvėje ištirpdyti sviestą, sudėti supjaustytas morkas, kai jos suminkštėja – sudėti supjaustytus svogūnus ir įpilti kelis šaukštus bulvių nuoviro. Keptuvę uždengti dangčiu, daržoves troškinti 3–5 minutes. Tuo metu supjaustyti žuvies filė 5–7 cm dydžio gabaliukais, sudėti į keptuvę, kurioje troškinamos daržovės. Patroškinti 5 minutes ant silpnos ugnies. Į molinį indą sudėti apvirtas bulves, ant jų sudėti keptuvėje troškintas daržoves su žuvimi, užpilti grietinėle. Į puodynę įpilti bulvių nuoviro tiek, kad matytųsi skysčio paviršius. Molinę puodynę uždengti dangčiu ir pašauti į orkaitę, prieš tai įkaitinus ją iki 200 °C. Troškinti 30 minučių.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 606.3 kcal
Vandens dalis 206.8 ml
Baltymai 23.9 g
Angliavandeniai 13.5 g
     Maistinės skaidulos 2.5 g
     Krakmolas 4.3 g
     Cukrus, viso 5.9 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 51.9 g
     Sotieji riebalai 30.7 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.7 g
     Omega-3 riebalai 0.1 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 16.3 g
     Trans-riebalai 0.6 g
     Cholesterolis 215.5 mg
Druska 0.8 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 663.5 mcg
Vitaminas C 6.7 mg
Vitaminas D 1.6 mcg
Vitaminas E 1.7 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 5.1 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0.1 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 28.8 mcg
Vitaminas B12 0.9 mcg
Vitaminas K 15.6 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1 mg
Kalcis 100.3 mg
Magnis 46.9 mg
Kalis 525 mg
Geležis 1.1 mg
Fosforas 215.5 mg
Selenas 1 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 94.8 mcg
Varis 0 mg