Recepto > Peržiūra

Miežinės kruopos su žirneliais Sukūrė narys: MantasJ



352 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Miežinės kruopos, glūdintos 60 x gramų
Žirneliai, švieži 200 x gramų, tik valgomos dalies
Druska 1 x gramų
Juodieji pipirai, malti 0.5 x gramų

Paruošimas:

1. Kruopas geriausia užmerkti iš vakaro,. Ryte jas reikia užvirti, ir pavirus kelias minutes išjungti ugnį.
2. Suberiame žirnelius, uždedame druskos bei prieskonių.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 352.5 kcal
Vandens dalis 162.6 ml
Baltymai 18.8 g
Angliavandeniai 81 g
     Maistinės skaidulos 24.3 g
     Krakmolas 7.8 g
     Cukrus, viso 8.5 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 1.5 g
     Sotieji riebalai 0.5 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.4 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.4 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 1.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 106.6 mcg
Vitaminas C 68.4 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 0.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.6 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.4 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 7.3 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 21.6 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.2 mg
Vitaminas B6 0.8 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 82.2 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 1.8 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 3.7 mg
Kalcis 83.8 mg
Magnis 94.6 mg
Kalis 800.3 mg
Geležis 3.9 mg
Fosforas 366.2 mg
Selenas 21.5 mcg
Manganas 0.8 mg
Jodas 9.4 mcg
Varis 0.2 mg