Recepto > Peržiūra

Obuolių pyragas su avižiniais dribsniais

Sukūrė narys: Rimvydas


183 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Kvietiniai miltai 0.1 x puodelis 14g
Avižiniai dribsniai 0.1 x vienkartinis puodelis 9g
Kiaušiniai 0.2 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 12g
Kiaušinių baltymai 0.4 x vnt, vidutin. 12g
Medus, natūralus 0.4 x valgomasis šaukštelis 4g
Kefyras, 2,5% rieb. 0.2 x vienkartinis puodelis 38g
Kepimo milteliai (su mažiau druskos) 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.5g
Obuoliai 0.6 x vnt, vidutinis, tik valgoma dalis 90g

Paruošimas:

Pradžioje miltus sumaišome su dribsniais, medumi, kiaušiniu, išplaktais baltymais, įpilame kefyro – turi gautis maždaug blynų tešlos konsistenciją.Tada leidžiame tešlai truputį pastovėti, kad dribsniai išbrinktų. Tuomet įmaišome kepimo miltelius.
Kepimo formoje išdėliojame skiltelėmis supjaustytus obuolius bei užpilame juos tešla. Kepame maždaug 30 minučių. Skanaus!



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 183.3 kcal
Vanduo 129.8 ml
Baltymai 7.1 g
Angliavandeniai 33.3 g
     Skaidulos 3.1 g
     Cukrus, viso 11.7 g
     Cukrus, natūralus 10.1 g
Riebalai 3.1 g
     Sotieji riebalai 1 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.6 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 0.9 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 38.8 mg
Druska 0.1 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 35.3 μg
Vitaminas C 7.7 mg
Vitaminas D 0.5 μg
Vitaminas E 1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.6 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 36.2 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 17.5 μg
Vitaminas B12 0.4 μg
Vitaminas K 0 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.3 mg
Kalcis 89.1 mg
Magnis 34.1 mg
Kalis 315.2 mg
Geležis 1.6 mg
Fosforas 164.1 mg
Selenas 6.1 μg
Manganas 0 mg
Jodas 8.6 μg
Varis 0 mg