Recepto > Peržiūra

Obuolių pyragas su avižiniais dribsniais Sukūrė narys: Julius.Ad


917 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Kvietiniai miltai 0.5 x puodelis 70g
Avižiniai dribsniai 0.5 x vienkartinis puodelis 45g
Kiaušiniai 1 x vnt, vidutinis (58g, su lukštais) 58g
Kiaušinių baltymai 2 x vnt, vidutin. 62g
Medus, natūralus 2 x valgomasis šaukštelis 20g
Kefyras, 2,5% rieb. 1 x vienkartinis puodelis 190g
Kepimo milteliai (su mažiau druskos) 0.5 x arbatinis šaukštelis 2.5g
Obuoliai 3 x vnt, vidutinis, tik valgoma dalis 450g

Paruošimas:

Pradžioje miltus sumaišome su dribsniais, medumi, kiaušiniu, išplaktais baltymais, įpilame kefyro – turi gautis maždaug blynų tešlos konsistenciją.Tada leidžiame tešlai truputį pastovėti, kad dribsniai išbrinktų. Tuomet įmaišome kepimo miltelius.
Kepimo formoje išdėliojame skiltelėmis supjaustytus obuolius bei užpilame juos tešla. Kepame maždaug 30 minučių. Skanaus!



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 916.6 kcal
Vandens dalis 649.2 ml
Baltymai 35.4 g
Angliavandeniai 166.5 g
     Maistinės skaidulos 15.6 g
     Krakmolas 74.7 g
     Cukrus, viso 58.5 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 15.4 g
     Sotieji riebalai 4.9 g
     Poli-nesotieji riebalai 2.9 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0.2 g
     Mono-nesotieji riebalai 4.5 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 194.2 mg
Druska 0.6 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 176.6 mcg
Vitaminas C 38.3 mg
Vitaminas D 2.5 mcg
Vitaminas E 5 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.8 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 7.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 181.2 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 1.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 87.6 mcg
Vitaminas B12 3.1 mcg
Vitaminas K 0 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 6.3 mg
Kalcis 445.4 mg
Magnis 170.4 mg
Kalis 1576.1 mg
Geležis 8.1 mg
Fosforas 820.5 mg
Selenas 30.3 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 43.1 mcg
Varis 0 mg