Recepto > Peržiūra

Makaronai su vištiena

Sukūrė narys: Julius.Ad


595 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Makaronai 50 x gramų
Vištienos krūtinėlės, su oda 0.3 x krūtinėlė, be kaulo 73g
Alyvuogių aliejus 18 x ml 16g
Česnakai 0.5 x skiltelė, vidutinė 1.5g
Brokoliai 50 x gramų, tik valgomos dalies
Pomidorai 0.3 x vienkartinis puodelis, pjaustytų kubeliais 47g
Grietinėlė, 10% rieb. 25 x gramų
Druska 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.5g
Juodieji pipirai, malti 0.3 x žiupsnelis 0.1g
Petražolių lapai, džiovinti 2.5 x gramų
Fermentinis sūris 25 x gramų

Paruošimas:

Pradžioje makaronus išverdame bei nuvarviname. Vištieną supjaustome kubeliais bei pakepiname įkaitintame aliejuje. Tuomet susmulkiname česnakus bei pakepiname kartu su vištiena. Brokolius išskirstome vidutinio dydžio šakelėmis, sudedame į keptuvę bei truputėlį pakepiname. Supilame grietinėlę bei troškiname maždaug 5 minutes. Pomidorus perpjauname pusiau bei pakepiname sausoje keptuvėje. Pomidorus sumaišome su troškinta mėsa, įmaišome makaronus. Viską sudedame į kepimo indą, užbarstome sūriu bei kepame iki 200C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10 minučių. Skanaus!



Sužinokite kaip Jums tinka šis receptas: Susikurdami paskyrą

Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Kalorijos 595.1 kcal
Vanduo 154 ml
Baltymai 30.2 g
Angliavandeniai 45.5 g
     Skaidulos 4.7 g
     Cukrus, viso 4.7 g
     Cukrus, natūralus 2.1 g
Riebalai 33.2 g
     Sotieji riebalai 10.1 g
     Poli-nesotieji riebalai 3.8 g
     Omega-3 riebalai 0.1 g
     Omega-6 riebalai 1.7 g
     Mono-nesotieji riebalai 17.1 g
     Trans-riebalai 0.4 g
     Cholesterolis 80.2 mg
Druska 1.2 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 288.4 μg
Vitaminas C 29.8 mg
Vitaminas D 0.5 μg
Vitaminas E 3.1 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.3 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 6.6 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 46.2 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.8 mg
Vitaminas B6 0.3 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 0 μg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 24.1 μg
Vitaminas B12 0.5 μg
Vitaminas K 0.1 μg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 2.6 mg
Kalcis 304.4 mg
Magnis 70.4 mg
Kalis 589 mg
Geležis 2.7 mg
Fosforas 420.3 mg
Selenas 29.6 μg
Manganas 0.4 mg
Jodas 19.3 μg
Varis 0.1 mg
Fluoras 0 μg