Recepto > Peržiūra

Vištiena - burbono skonio Sukūrė narys: MantasJ



542 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Vištienos krūtinėlės, su oda 225 x gramų
Alyvuogių aliejus 0.8 x valgomasis šaukštas 9g
Česnakai 0.3 x skiltelė, vidutinė 0.8g
Prieskoniai, imbieras, maltas 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.1g
Aštrioji Kajeno paprika, malta 0.2 x arbatinis šaukštelis 0.3g
Obuolių sultys 0.1 x puodelis, mažas 8g
Cukrus, rudasis 0.1 x puodelis 14g
Kečupas 0.5 x valgomasis šaukštas 10g
Obuolių actas 0.3 x valgomasis šaukštas 3.7g
Vanduo 0.1 x stiklinė 26ml
Sojų padažas 0.5 x valgomasis šaukštas 9g

Paruošimas:

1. Didesnėje keptuvėje įkaitiname aliejų.
2. Vištienos filė (supjaustytą gabaliukais) dedame kepti.
3. Vištienai lengvai apkepus (kai spalva truputi patamsėja) ją išimame iš keptuvės.
4. Į keptuvę sudedame smulkiai trintą česnaką, bei visus likusius ingredientus. Maišydami šildome kol visi ingredientai gerai susimaišo.
5. Atgal sudedame vištieną ir viską šildome ant vidutinės ugnies apie 20min.
6. Galima patiekti kartu su ryžiais. Norint kad recepte būtų mažiau druskos - siūlome dėti mažiau sojos padažo.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 542.1 kcal
Vandens dalis 176.1 ml
Baltymai 48.2 g
Angliavandeniai 17.8 g
     Maistinės skaidulos 0.3 g
     Krakmolas 0.2 g
     Cukrus, viso 16.3 g
     Cukrus, natūralus -
Riebalai 29.9 g
     Sotieji riebalai 7.3 g
     Poli-nesotieji riebalai 5.4 g
     Omega-3 riebalai 0.1 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 14.9 g
     Trans-riebalai 0.2 g
     Cholesterolis 144 mg
Druska 1.5 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 57.3 mcg
Vitaminas C 0.9 mg
Vitaminas D 0.7 mcg
Vitaminas E 1.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.2 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 13.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 147.2 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 1.9 mg
Vitaminas B6 0.6 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 3.5 mcg
Vitaminas B12 0.4 mcg
Vitaminas K 0.2 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.4 mg
Kalcis 33.9 mg
Magnis 48.7 mg
Kalis 430.8 mg
Geležis 1.4 mg
Fosforas 306.5 mg
Selenas 36 mcg
Manganas 0.1 mg
Jodas 1.4 mcg
Varis 0.1 mg