Recepto > Peržiūra

Cukinijų ir riešutų sviesto duonelė Sukūrė narys: [email protected]


184 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Cukinija 14 x gramų, tik valgomos dalies
Žemės riešutų sviestas "FA So Good - Peanut Butter" 16 x gramų
Bananai 0.1 x vnt, vidutinis (105g, nulupto svoris) 13g
Medus, natūralus 9 x gramų
Kakavos milteliai (kakava) 2.5 x gramų
Kepimo milteliai 0.1 x arbatinio šaukštelio 0.3g
Žemės riešutai 6 x gramų

Paruošimas:

1. Riešutų sviestą, trintą bananą, kiaušinį, medų, kakavos miltelius ir sodą gerai išplakite iki vientisos masės.
2. Sudėkite tarkuotą cukiniją, suberkite smulkintus riešutus ir išmaišykite.
3. Supilkite masę į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą (25×11 cm) ir kepkite iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Patikrinkite mediniu pagaliuku – jei jis, įkištas ir ištrauktas iš kepinio centro, yra aplipęs tešlos gabaliukais (bet ne apsivėlęs skysta tešla), pyragas yra iškepęs.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 183.7 kcal
Vandens dalis 27.5 ml
Baltymai 7.3 g
Angliavandeniai 14.9 g
     Maistinės skaidulos 3.1 g
     Krakmolas 1.5 g
     Cukrus, viso 9.7 g
     Cukrus, natūralus 8.4 g
Riebalai 10.9 g
     Sotieji riebalai 2 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.9 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 1.6 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 0 mg
Druska 0.2 g
Kofeinas 5.8 mg
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 8.6 mcg
Vitaminas C 2.8 mg
Vitaminas D 0 mcg
Vitaminas E 0.7 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.1 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 3.7 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 0 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0.1 mg
Vitaminas B7 (biotinas) 21.1 mcg
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 17.2 mcg
Vitaminas B12 0 mcg
Vitaminas K 0 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1 mg
Kalcis 13 mg
Magnis 63.8 mg
Kalis 220.4 mg
Geležis 0.7 mg
Fosforas 118.8 mg
Selenas 0.7 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 3.1 mcg
Varis 0.1 mg
Silicis 0.7 mg