Recepto > Peržiūra

Cukinijų piršteliai Sukūrė narys: Ernes_Ta



214 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Cukinija 113 x gramų, tik valgomos dalies
Bazilikas, džiovintas 0.5 x arbatinis šaukštelis, maltų 0.7g
Česnako milteliai 0.5 x arbatinis šaukštelis 1.6g
Juodieji pipirai, malti 0.5 x arbatinis šaukštelis, maltų 1.2g
Himalajų druska 0.5 x valgomasis šaukštelis 5g
Sūris "Parmezano", kietasis 25 x gramų
Alyvuogių aliejus 10 x gramų

Paruošimas:

Cukiniją perpjauname pusiau, poto tas puseles supjautome išilgai, ir pjauname dar kartą per pusę.
Sumaišome visus prieskonius. Sudedame cukinijos "pirštelius" ant kepimo grotelių, apšlakstome alyvuogių aliejumi, apibarstome sūrio-prieskonių mišiniu ir kepame ~200C temp. orkaitėje (apie 15-20min).
P.s galima pasidaryti savo mėgstamu prieskonių mišinį ir juo apibarstyti cukinijas.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 214 kcal
Vandens dalis 113.1 ml
Baltymai 10.8 g
Angliavandeniai 6.9 g
     Maistinės skaidulos 1.8 g
     Krakmolas 1.8 g
     Cukrus, viso 0.9 g
     Cukrus, natūralus 0.7 g
Riebalai 16.6 g
     Sotieji riebalai 5.6 g
     Poli-nesotieji riebalai 1.2 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 8.9 g
     Trans-riebalai 0 g
     Cholesterolis 17 mg
Druska 5.7 g
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 90.6 mcg
Vitaminas C 10.2 mg
Vitaminas D 0.1 mcg
Vitaminas E 1.6 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0.2 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 0.8 mg
Vitaminas B4 (cholinas) 5.4 mg
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0.1 mg
Vitaminas B6 0.2 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 63.3 mcg
Vitaminas B12 0.3 mcg
Vitaminas K 14.3 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 1.1 mg
Kalcis 346.1 mg
Magnis 43.9 mg
Kalis 358.7 mg
Geležis 1.5 mg
Fosforas 234.4 mg
Selenas 6.1 mcg
Manganas 0.2 mg
Jodas 3.1 mcg
Varis 0 mg
Fluoras 0.4 mcg