Recepto > Peržiūra

Varškės sūreliai (KETO) Sukūrė narys: Next


221 kcal /  


Ingredientas Kiekis Viso
Varškė, 9% rieb. 30 x gramų
Sūris "Maskarponė", 42% 21 x gramai
Sviestas, 82,5% rieb. 7 x gramų
Aguonos 0.1 x valgomasis šaukštas 1.2g
Vanilės ekstraktas 0.1 x arbatinis šaukštelis 0.3g
Grietinė, 30% rieb. 0.2 x valgomasis šaukštas 6g
Kakavos milteliai (kakava) 4.2 x gramų

Paruošimas:

Varškę, maskarponę, aguonas, sviestą, grietinę ir vanilės ekstraktą išplakti virtuviniu mikseriu. Įberti stevia pagal skonį ir dar išplakti.
Sudėti viską į indą, gražiai išlyginti ir atšaldyti kameroje.
Glajui: ištirpinti sviestą su kakava. Įberti stevia pagal skonį.
Užšaldytą varškę supjausyyti sūrelių formos gabalėliais ir jų dugną mirkyti glajuje. Dėti ant kepimo popieriaus ir aptepti viršų ir šonus.
Pora valandų palaikyti kameroje. Vėliau šaldytuve.



Vieši Receptai


Elementas: Kiekis:
Energinė vertė 220.6 kcal
Vandens dalis 36.6 ml
Baltymai 7.1 g
Angliavandeniai 4.4 g
     Maistinės skaidulos 1.6 g
     Krakmolas 0.5 g
     Cukrus, viso 2 g
     Cukrus, natūralus 0 g
Riebalai 20.2 g
     Sotieji riebalai 12.7 g
     Poli-nesotieji riebalai 0.8 g
     Omega-3 riebalai 0 g
     Omega-6 riebalai 0 g
     Mono-nesotieji riebalai 5.5 g
     Trans-riebalai 0.1 g
     Cholesterolis 59.2 mg
Druska 0.1 g
Alkoholis 0.1 g
Kofeinas 9.5 mg
Elementas: Kiekis:
Vitaminas A 93.7 mcg
Vitaminas C 0 mg
Vitaminas D 0.1 mcg
Vitaminas E 0.3 mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0.1 mg
Vitaminas B3 (niacinas) 1.3 mg
Vitaminas B4 (cholinas) -
Vitaminas B5 (pantot. rūgštis) 0 mg
Vitaminas B6 0 mg
Vitaminas B7 (biotinas) -
Vitaminas B9 (folio rūgštis) 4.2 mcg
Vitaminas B12 0.3 mcg
Vitaminas K 0 mcg
Elementas: Kiekis:
Cinkas 0.9 mg
Kalcis 90 mg
Magnis 33.2 mg
Kalis 225.7 mg
Geležis 0.7 mg
Fosforas 127.5 mg
Selenas 1.1 mcg
Manganas 0 mg
Jodas 2.4 mcg
Varis 0 mg